icon
hvad er citrin sten betydning

Citrin sten betydning

Citrin sten betydning? Du har måske aldrig har hørt om en citrin sten før, men du har sikkert på et eller andet tidspunkt set en.

Den flotte og anderledes sten bruges oftest i forbindelse med smykker og healing med krystaller og sten hvor stens betydning giver forskellige energier gennem healingen.

Hvis du får det dårligt psykisk eller fysisk, bør du altid opsøge lægefaglig eller professionel hjælp.

Men at ty til en healer, kan hjælpe dig i mange aspekter af live. Og her bruges citrin sten selvfølgelig også.

Citrin betydning

Citrin nøgleord er: Overblik - Styrke

Den ægte citrin kan hjælpe dig med at få overblik og sætte dig i kontakt med din indre styrker. Det kan hjælpe dig til at se bort for de umiddelbare behov ud fra egen følelsesbehov, og få en mere realistisk tankegang om til omverden og problematikker.

Hvad bruges citrin sten til?

En citrin kan bruges til rigtig mange forskellige ting, afhængig af hvad du selv tror på og har af viden.

For nogle personer, så er citrin bare en flot sten, der hører til i naturen og ikke i vores hjem.

For nogle er citrin en flot, sjælden og værdifuld sten, der kan bruges til diverse former for smykker. På den måde ser man oftest en citrin som udsmykning på folks kroppe.

Sidst men ikke mindst er der mennesker med tro på på det positive energi i krystaller og sten.

Denne energi med helbredende effekt kan du få fra en lommesten eller via healing. Du kan også have en krystaller i et smykke.

En citrin er kendt for at kunne overføre solens energi.

Den gule sten kan hjælpe med at styrke din koncentrationsevne. Du kan blive langt mere opmærksom på dine omgivelser og derfor også bedre til at anerkende andres behov.

Stenen siges også at kunne afhjælpe søvnforstyrrelser, så du kan få en bedre nattesøvn.

Helt ligesom stenen både kan regulere og balancere dine mentale og fysiske tilstande. Den kan gøre dig bedre til at kunne udtrykke og formulere dig selv.

 Og fysisk kan den endda også styrke dit immunforsvar, din fordøjelse, din skjoldbruskkirtel, det endokrine system og hele dit kredsløb i kroppen.

Se også: Opal sten betydning?

cintrin sten betyder overblik og styrke

Hvad er citrin?

Kort sagt er en citrin en flot sten med gyldne farve, hvor den ægte sten har en varm, gul farve.

Citrinen er blevet dannet som en makrokrystallisk variant af kvarts for mange år siden. Under dannelsen blev citrinen udsat for små mængder af jern, som gav stenen dens flotte gyldne farve.

Mange af de citriner du ser på markedet i dag, er ofte en almindelig ametyst, der er blevet varmet op og på den måde har fået den gyldne farve. Det sker fordi, citriner er sjældne og derfor også ret efterspurgte.

Der findes utroligt mange forskellige former for kvarts og krystaller, hvor nogle er langt mere dyrebare end andre.

Alle disse krystaller og sten kan bruges til en masse forskellige ting, afhængig af din tro og viden. Her er en citrin en af disse flotte krystalliserede sten, som kan bruges til flere forskellige ting.

Hvor kan du købe citrin sten?

Citrin stammer fra få steder i Brasilien, hvor de har været mange år undervejs.

Da der ikke er så mange ægte citriner, er de også blevet meget værdifulde. Det har også gjort, at du kan anskaffe dig falske citriner på markedet, som bare er brændte ametyster.

Citriner kan også findes i forskellige former for smykker i smykkeforretninger og som hele sten flere steder på internettet og i butikker, der specialiserer sig inden for den alternative healing.

Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere