icon
Hvad gør chakra smykker for dig og hvordan?

Hvad gør chakra smykker for dig og hvordan?

Hvad gør chakra smykker for dig og hvordan?

Alle mennesker har brug for energi, som mange forskere har bevist flere gange. Men der er forskel på holdninger omkring, hvilke former for energier vi har i vores kroppe.

Energien i vores kroppe kan også hurtigt blive svækket, derfor kan det være en god idé at få den i orden igen. Her er der også delte meninger til, hvordan det kan lade sig gøre.

Ernæringseksperter mener, at der skal noget bestemt mad til. Læger mener, at du kan afhjælpe det med en masse forskellig medicin. Alternative behandlere mener til gengæld, at du kan nøjes med at ændre dele af dit liv eller bruge bestemte krystaller for at få styr på din energi, hvor andre måske har en mere logisk tilgang, og booster dit energibehov ved hjælp af mineraler, vitaminer eller kosttilskud.

Se også: Chakra farver – de syv chakraer og deres betydning

Hvad er chakra?

lær hvad chakra er

Indenfor det alternative er der hele syv forskellige punkter i vores kroppe, der er adgangspunkter til vores indvendige livsenergi. Disse punkter kaldes chakraer.

Fra chakraerne går der en masse nerver eller årer til din rygrad og videre mod resten af din krop og dit sind. Hvert chakra hedder noget forskelligt, sidder forskellige steder på kroppen og har forskellige farver.

Alternative behandlere indenfor feltet mener, at hvis du har problemer i dit liv enten fysisk, psykisk eller spirituelt, kan du gennem disse chakraer genoprette balancen i din energi.

Du kan genskabe balancen på flere forskellige måder. Du kan vælge at bruge krystaller og sten der passer til det valgte chakra. Krystaller kan bruges  som smykke eller ved at lægge stenen direkte på det valgte område. På den måde vil krystallen heale din livsenergi, så du igen kan føle dig hel.

Hvis du vil lære mere om chakra, kan bøgerne "Chakraprojektet", "Chakrahealing" eller "Moderne Chakralære" anbefales til at komme i gang, forstå og genskabe din egen balance.

Hvad er krystaller?

brug de forskellige krystaller til hvert chakra

Krystaller kommer i mange forskellige former, farver og energier. Derfor er det også forskelligt, hvad og hvordan krystaller bruges. Men de fleste naturlige krystaller kommer fra samme udgangspunkt.

Krystaller starter som en form for væske. Denne væske kan udspringe på mange forskellige måder og på mange forskellige steder. Væsken kan forvandles til krystaller gennem kvarts, der konstant danner nye krystaller i alle afskygninger som f.eks. akvamarin, bjergkrystaller m.m.

Væsken kan også udsættes for et enormt pres over en meget lang periode. På den måde kan der komme nogle utroligt flotte, hårdføre og meget værdifulde krystaller som flotte diamanter og alle andre ædelsten.

Disse krystaller kan både bruges som smykker, til healing, til produkter og i industriens verden. Du kan også opleve en væske, der udsættes for et temperaturfald og efterfølgende bliver krystalliseret. Her kan du se eksempler som blandt andet snefnug og frost på ruden om vinteren.

Dèt der kendetegner krystaller er deres utroligt flotte indvendige struktur, som er yderst unik. I dag kan man også finde en masse maskinlavede krystaller, der kan være lige så flotte.

Se også: Chakra afbalancering med krystaller?

Hvor du kan anskaffe dig chakra smykker

Har du allerede bestemt dig for at afprøve en form for chakra healing, kan det være en god idé at anskaffe dig krystaller. Her kan du vælge at lægge de valgte krystaller på de forskellige chakraer.

Du kan også vælge at finde krystallerne i smykker som kan bære det meste af dagen og nyde godt af healingen. På vores shop finder du et bredt udvalg af krystal smykker som vores krystal armbånd med populære sten i forskellige størrelser.

Hvad er en chakra healer?

En chakra healer i forhold til din overbevisning kan være måden, hvorpå du kan få styr på dine energier.

Hvis du vil heale dig selv, skal du lave research for at dit holistiske arbejde giver god healing. Det er dog relativt nemt, men ligesom med at bære krystaller som smykker, så tager resultatet lidt længere tid end med brug af en chakra healer. 

En healer kan se på din livsenergi for at finde ud af, hvor du fysisk, psykisk eller spirituelt har lidt nogle skader på energien. Efterfølgende vil healeren få sat ord på problemerne og heale dig. På den måde kan du føle dig helt fornyet efter en enkelt session med en chakra healer.

Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere