Onyx sten betydning

Onyx sten betydning

Onyx sten betydning?

Nøgleord for den sorte kalcedon er Myndighed og Afvikling af karma.

Det kan du med fordel arbejde ud fra sten betydninger med onyx sten.

Men hvad er en onyx mere præcist? Og hvad kan den bruges til? Det er blandt andet nogle af de ting, som du kan få svar på her under.

Hvad er en onyx?

En onyx(også kaldes Onyks) er kort fortalt en form for sten, der er en varietet af mineralet kalcedon. Du kan få en onyx i flere forskellige varianter, som alle ser utroligt smukke ud.

Stenen udmærker sig ved at bestå af flere små lag i forskellige farver, som tydeligt kan ses.

Overordnet set er den mest rødlig eller næsten helt sort.

Du kan også finde stenen i andre farver, der er kunstigt fremstillet. Det gør man ved at lægge den i noget farvestof. Her vil den tage imod farven, da nogle af lagene er meget porøse.

Før i tiden var stenen meget værdifuld og populær, da den også var yderst sjælden. I dag har man indført maskin bearbejdelse af stenen, hvilket har gjort, at værdien er dalet utroligt meget.

Hvad kan en onyx sten bruges til?

En onyx sten bruges hovedsageligt til smykker, da den har en meget smuk struktur. Her kan du få stenen i mange forskellige størrelser og versioner, der er indsat i mange forskellige former for smykker. Disse smykker kan endda også findes i mange dele af verden.

Stenen kan have meget forskellig værdi, afhængig af hvor i verden du befinder dig. For nogle er den yderst værdifuld, mens den næsten ikke er noget værd andre steder.

Virkning af Onyx?

Alternative behandlere bruger stenen i deres behandlinger. Onyx sten kan give dig den positive energi. Denne energi kan overføres til en andens krop ved hjælp af en behandler. Så snart energien er overført, kan det give nogle helbredende effekter.

Man mener, at en Onyx kan give dig beskyttelse mod dårlig energi og give inspiration, der kan bruges både i fritiden og på arbejdspladsen.

Onyx kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og beslutninger og tage ansvar. Den kan hjælpe dig med at få kontakt til det ubevidste og dine skyggesider.

Stenen kan sætte dig i stand til at se tingene i et meget større perspektiv ved at fremme den objektive handling, få større kontrol over dine følelser, lidenskaber og få lidt åndelig inspiration. Lidt mere fysisk kan den berolige din frygt, bearbejde din sorg, øge din stabilitet og sikkerhed.

Onyx kan også hjælpe dig med at afbalancere de maskuline og feminine sider af dig selv. Den kan endda også styrke både hår, hud og negle og stimulere din hørelse og koncentration.

Onyx sten passer bedst sammen med stjernetegnene tyren, jomfruen, stenbukken, skorpionen, løven og vædderen.

Se også: Fluorit sten betydning?

Hvad er kvarts og krystaller?

Kvarts og krystaller er også nogle af de forskellige former for sten med helbredende kræfter, som de alternative behandlere bruger i deres sessioner.

Kvarts er et meget almindeligt mineral, der findes i jordskorpen. Ud fra denne kvarts kan der dannes en masse forskellige krystaller over utroligt mange år, der alle er forskellige og utroligt smukke.

En krystal kan du se mange forskellige versioner af. En krystal dannes oftest af væske, der er udsat for et kraftfuldt pres over mange tusinde år eller et fald i temperaturen. Du kan se krystaller, som er utroligt værdifulde, hvilket blandt andet kan være diamanter og rubiner. De har været under et enormt pres over mange år, og er derfor yderst sjældne og meget værdifulde. Du kan også finde krystaller, der bruges til industrielt arbejde og endda også i madlavningen. 

Hvor finder du onyx?

Da onyx er blevet meget populært, kan du finde den i mange forskellige smykker i smykkebutikker og online webshops. Da du kan få dem i mange forskellige versioner og farver, kan nogle være lidt svære at finde end andre. Hvis du vil finde onyx i naturen, kan du finde dem mange forskellige steder. Men de fleste kommer fra Uruguay.

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere