Du kan bestille her: Der har været problemer med betalingsmodul i forhold til betaling, men det virker igen, undskyld for besværet

Røgkvarts

Røgkvarts renser dig for alle urenheder både psykisk som fysisk.

Hvis du har mange negative tanker og følelser, vil kvartsstenen kunne hjælpe dig med at rense sindet for angsten, depression og generelt negative tanker.

Stenen går ind og giver lys på de negative, så de kan slippe følelserne der holder dig nede. Her vil lyset i mørket vise dig ved ud af det mørke sind, hvor negative ting kun hober sig op, hvis der ikke bliver renset ud.

Stenen med sit røgfarvede udseende tager sig smukt ud på grund af aluminium der er trængt ind i den klare kvarts.
find røgkvarts betydning og sten
køb røgkvarts lommesten på 3 cm
køb rå røgkvarts spidser - 50 g

Betydning af Røgkvarts?

Virkning / nøgleord: Renselse – Sandhed - lys i mørket

Virkning

Slip angst, depression og mørke tanker med stenen der er velegnet til healing i samspil med blandt andet rosakvarts. Rent fysisk kan sten også rense, hvor det siges at den har healende egenskaber på forstoppelse og tarmproblemer.

Hvis du savner jordforbindelse og nyt sind, bør du overveje Røgkvarts stenen der kommer til en meget billig pris.

• Renselse
• Lys i mørket
• Jordforbindelse
• Angst
• Depression

Fysiske egenskaber

Fysisk siges stenen at være god til hjælpe som beskyttelse
mod bivirkninger fra medicin og andet. Helt ligesom stenens vibratoner kan støtte med at rense kroppen gennem nyrer og bruges også som stimulans til sexlyst.

Der er ingen dokumentation på disse påstande, og du bør altid opsøge professionel medicinsk bistand i forhold til alvorlige problemer.

Historie

Røgkvarts er navngivet efter sin farve der ligner røg. Det er en kvarts stens med hårdhed 7 der findes i gul, grå og brun nuance.

Stenen kaldes smokey quartz på engelsk, kendes også under det latinske ord Mormorion der betyder mørk ædelsten(Cairngorm), da stenen først blev i skotske Cairngorm Mountains.

Røgkvarts er hellig sten i Skotland og har brugt siden de keltiske druiders tid. Men stenen har faktisk være brugt lige siden Sumer civilisationen i Mesopotamien(Irak region), hvor kvartsstenen blev brugt til at skrive redskab.

Røgkvarts findes forskellige steder som Norge, Tyskland, Skotland, USA, Brasilien, Madagaskar eller Kina.