inspiration til

Englekort

Skal du vælge tarotkort eller englekort? Forskellen på de to er brugen og udseende. men både engle og tarotkort ligner dog hinanden. Englekort har ofte engle på bagsiden, hvor tarot har mere mangfoldighed.

Englekort menes er at være en måde at kommunikerer med ærkeengle, og her får du svar på spørgsmål i livet direkte gennem denne kanal. Denne guide kan du bruge til mange ting. Du finder forskellige former af englekort. Her har de hver deres illustrationer og svar. Find udvalget af populære englekort i denne guide – nemt og hurtigt for dig.

Hvad er englekort?

Englekort er helt enkelt et sæt anderledes kort, som minder meget om tarotkort. På bagsiden af disse kort er der oftest afbilledet en engel, hvor der er en illustration på den anden side. Disse kort ligger som regel i en æske, hvorfra du kan trække et enkelt kort ad gangen.

Mange mener, at englekort er en måde, hvorpå du kan kommunikere med ærkeenglene, som vil guide dig videre. Derfor kan de ofte komme med et passende svar på dine spørgsmål i livet.

Der findes mange forskellige former for englekort, der alle har hver deres illustration og svar på spørgsmålene bag på. På den måde kan det virke vilkårligt, hvilket kort du trækker, og hvilket svar du får på dine spørgsmål. Ifølge troen er det en ærkeengel, der sender dig et svar via det tilfældige kort. 

Hvor kan man købe englekort?

Hvordan bruger du englekort?

Der findes flere måder, hvorpå man kan få gavn af englekort. For de fleste fungerer det ganske enkelt. Her blander du alle kortene og lægger dem i en bunke med bagsiden opad. Her efter kan du tænke på et spørgsmål, skrive et spørgsmål ned eller spørge højlydt. Det vil en ærkeengel høre med det samme, hvorefter englen vil sende dig svaret på det øverste kort. På den måde kan du få svaret på dit spørgsmål, ved blot at trække det øverste kort i bunken og læse det for dig selv.

Der findes også flere andre metoder, hvilket mange underviser i over nettet. Her er det vigtigt, at dit spørgsmål ikke bliver konkret. Du må eksempelvis ikke spørge ”får jeg jobbet i morgen?” eller ”skal jeg sige mit job op i morgen?”. Dette vil kortene ikke give dig svar på.

Se denne korte video med information om at lære dèt at bruge englekort.

Hvad er forskellen på engle- og tarotkort?

Det er to vidt forskellige typer kort, hvor nogen sværger til det ene, andre det andet mens nogen mennesker sværger til at bruge begge typer.

Forskellen kan kort ses som englekort er med til at løfte din energi ved hjælp af positive budskaber fra englene og universet. Hvor tarot mere bruges som redskab til din mentale, åndelige og psykiske udvikling. Her kan tarot pege både på det negative som positive.

Tarotkort har mange symboler, der er noget svære at tyde end englekort. Og derfor tager det længere tid at komme i dybden med tarot. Hvor englekort ikke kommer hele vejen rundt i forhold til personlig udvikling.

Hvor kan man købe englekort?

Hvad er tarotkort?

Tarot giver dig mulighed for stille spørgsmål til problemstillinger der kan udmunde i svar om udfordringer. Tarotkort fortæller i bund og grund om dit liv både som fortid og fremtid. For at give den gode lægning, er spørgsmålene logisk nok vigtige. Her gælder det om at stille spørgsmål specifikt frem for overordnet.

Tarotkort består af 78 kort, der er delt i ”Den store Arkana” og ”Den lille Arkana.” Her er kortene delt op i tre forskellige grupper med Den Store Arkana, Den lille Arkana og en gruppe af kort der ofte kaldes Hofkort. 

Hvor kan du skaffe englekort?

Hvis du gerne vil have hjælp til at blive guidet videre med dit liv og dine tanker, kan det være en god idé at anskaffe sig nogle englekort.

Englekort vil kunne være en stor hjælp til at få svar på dine spørgsmål i livet. Men desværre er englekort ikke noget, der hænger på træerne eller ligger i de fleste butikker. Derfor kan det være lidt svært at finde de helt rigtige englekort.

For hurtigst og nemmest at finde de rigtige, bør du tage et kig på internettet. Her kan du både finde englekort, kurser til hvordan du bruger dem og endda også oplæsere, der kan tyde dem for dig med det samme, så du ikke behøver at bekymre dig om hvordan.

brug ugens englekort

Få dine englekort læst op

Hvis du overvejer at anskaffe dig nogle englekort, har du sikkert også allerede fundet ud af, at de kan være ret besværlige at finde ud af. Det er grunden til, at der er mange, der direkte laver kurser til, hvordan sådanne kort skal bruges på den rigtige måde. Derfor kan det også være en god idé at finde en person, der kan læse dem op for dig i stedet. På den måde slipper du for at bruge en masse penge og tid på både englekort og kurser. Det er utroligt nemt at finde en oplæser over internettet, som kan give dig svar på dine spørgsmål gennem en ærkeengel. Du skal blot sende dit spørgsmål til oplæseren, så vil oplæseren tage stille det til en ærkeengel og efterfølgende vende et kort med et svar til dit spørgsmål.