Fluorit sten betydning? Find det objektive svar uden pjat

Fluorit sten betydning? Uanset hvor i verden, du befinder dig, kan du finde en masse flotte og anderledes former for sten. Men det er ikke så ofte, at man falder over helt naturlige krystaller, der bare ligger og flyder på jorden. Derfor virker de også en del mere specielle for os, når vi endelig får en i hånden.

I nogle dele af verden og i nogle befolkningsgrupper er nogle af disse krystaller dog mere værd end andre. En af disse flotte krystaller er en fluorit. Men hvad er en fluorit? Og hvad kan den bruges til? Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få besvaret herunder.

Se også: Opal sten betydning

 

Hvad er en fluorit?

Hvordan virker Fluorit krystaller?

En fluorit er en meget anderledes form for krystal, der ikke ligner så mange andre. Den findes nemlig helt naturligt med en form som en slags pyramide med hele 8 kanter. På grund af dens naturlige pyramideform blev den også meget hurtigt populær blandt en masse forskellige befolkningsgrupper. Ikke nok med, at den har en anderledes form, så kan den også findes i utroligt mange forskellige farver. Nogle af disse farver er dog mere populære end andre til nogle forskellige formål.

 

Find Gua Sha, rå og poleret fluorit hos Helsam

køb de rå eller poleret fluorit sten

 

 

Hvad kan en fluorit bruges til?

Selvom du måske ikke lige har tænkt over det, så bruger de fleste faktisk en fluorit stort set hver dag. En fluorit kan nemlig bruges til mange forskellige ting. Nogle bruger stenen som et vedhæng i et smykke. Det er dejligt nemt, da den allerede har en meget flot og anderledes form, som kan bruges på mange forskellige måder. Selv farven i stenen kan variere, så du med stor sikkerhed kan finde den i din yndlingsfarve.

En fluorit er en af de krystaller, der anvendes mest på mange forskellige måder. Stenen bruges blandt meget andet til optik og briller, som utroligt mange mennesker i hele verden har brug for til daglig. Den bruges også til at fremstille freon, som bruges som drivmiddel i de fleste former for spraydåser. Den bruges også til kunstgenstande som blandt andet skulpturer og vaser, som også kan findes i mange hjem og på mange museer.

Sidst men ikke mindst er en fluorit utroligt kendt for at skulle bruges til fremstillingen af fluor-tandpasta, som også bruges flere gange om dagen i hele verden.

Se også: Healing med krystaller og sten?

 

Fluorit betydning?

Krystaller og sten betydning er vigtig i forhold til healing. Fluorit krystal bruges af alternative behandlere til healende behandlinger. Til disse behandlinger vil de overføre noget af stenenes energi til din krop, hvilket vil heale dine sygdomme både fysisk, psykisk og spirituelt. De mener, at det er en af de kraftigste krystaller, der kan bruges til blandt andet meditation og til at styrke effekten hos andre sten og krystaller.

Overordnet set kan en fluorit hjælpe dig med din ordenssans, samarbejde, kreativitet, følelser og sind. Den kan hjælpe dig med at fokusere, præcisere, åbne sanser, øge koncentration og styrke din psyke. Den er desuden også god mod splittelse og modløshed.

Hvis du vælger en blå fluorit, vil den kunne hjælpe yderligere. Her kan den blå fluorit også løfte din energi, styrke din balance, overblik, ro, kommunikation, hukommelse, koncentration og kan give en god nattesøvn. Fysisk kan den blå fluorit også bruges mod betændelse i øjne, ører og hals.

Den grønne fluorit vil desuden også hjælpe dig med at åbne dit hjerte, klare følelsesmæssige konflikter, give klarere kommunikation og hjælpe med at finde sandheden i dig selv.

Krystallen passer godt til stjernetegnene vandmand, jomfru, fisk og skytte.

 

Hvad er krystaller?

Fluorit der fremmer intelligensen og kreativiteten

Der findes utroligt mange forskellige former for krystaller, der alle er blevet bearbejdet over forskellig tid, pres og temperatur. Men det de alle har til fælles er, at de startede ud som en væske og har udviklet en fascinerende og smuk struktur indvendigt.

Du kan finde krystaller i mange forskellige former og farver. De findes både i smykker, i naturen og i dit hjem. Eksempler på krystaller kunne blandt andet være diamanter, rubiner, køkkensalt, sukker, frost og snefnug. Her er frost og snefnug blevet udsat for et temperaturskift, mens diamanter og rubiner er blevet udsat for pres over lang tid.

 

Hvor du kan finde fluorit

En fluorit kan naturligt findes i mange forskellige dele af verden. Her i blandt er nogle af landene Tyskland, Mexico, Kina, England, Spanien, Marokko, Frankrig og Argentina. Hvis du vil have den som et smykke eller kun som en krystal, kan du finde den i en smykkeforretning eller på nettet. Her vil du kunne bruge dens energi og healende effekt hele dagen. Hvis du vil have den fulde effekt, skal du have fat i en alternativ behandler, der findes over hele landet. Sidst men ikke mindst kan du også finde den i en masse forskellige produkter, der er i de fleste hjem.

Din mening?
Sending
User Rating 4 (2 votes)

Skriv en kommentar