Hvad er englekort?

Hvad er englekort og hvordan bruger du dem?

Selvom vi lever i en tid, hvor det er mere og mere normalt at melde sig ud af folkekirken, lever stadig mange mennesker med troen på, at der er noget større end os selv derude. Der er mange, der tror på enkelte dele af den kristne tro, mens andre tror på det hele.

Hvis du allerede har hørt om englekort, så ved du sikkert også, hvad de handler om. Hvis du derimod aldrig har hørt om dem før, kan du læse mere om dem her under. Du kan også læse mere om, hvordan du bruger dem, hvordan du anskaffer dig dem, og hvilke alternativer der er til englekort.

 

Englekort

Englekort er helt enkelt et sæt anderledes kort, som minder meget om tarotkort. På bagsiden af disse kort er der oftest afbilledet en engel, hvor der er en illustration på den anden side. Disse kort ligger som regel i en æske, hvorfra du kan trække et enkelt kort ad gangen.

Mange mener, at englekort er en måde, hvorpå du kan kommunikere med ærkeenglene, som vil guide dig videre. Derfor kan de ofte komme med et passende svar på dine spørgsmål i livet.

Der findes mange forskellige former for englekort, der alle har hver deres illustration og svar på spørgsmålene bag på. På den måde kan det virke vilkårligt, hvilket kort du trækker, og hvilket svar du får på dine spørgsmål. Ifølge troen er det en ærkeengel, der sender dig et svar via det tilfældige kort.

 

3 populære orakelkortsæt som måske er for dig?

Englene svarer

Køb Doreen Virtue englekort

Doreen Virtue

Krystal engle

find de gode orakelkort med engle

Doreen Virtue

Lysets Vogtere

Køb Kyle Gray Lysets vogtere englekort

Kyle Gray

 

Hvordan bruger du englekort?

Der findes flere måder, hvorpå man kan få gavn af englekort. For de fleste fungerer det ganske enkelt. Her blander du alle kortene og lægger dem i en bunke med bagsiden opad. Her efter kan du tænke på et spørgsmål, skrive et spørgsmål ned eller spørge højlydt. Det vil en ærkeengel høre med det samme, hvorefter englen vil sende dig svaret på det øverste kort. På den måde kan du få svaret på dit spørgsmål, ved blot at trække det øverste kort i bunken og læse det for dig selv.

Der findes også flere andre metoder, hvilket mange underviser i over nettet. Her er det vigtigt, at dit spørgsmål ikke bliver konkret. Du må eksempelvis ikke spørge ”får jeg jobbet i morgen?” eller ”skal jeg sige mit job op i morgen?”. Dette vil kortene ikke give dig svar på.

Se denne korte video med information om at lære dèt at bruge englekort:

 

Hvor kan du skaffe englekort?

Hvis du gerne vil have hjælp til at blive guidet videre med dit liv og dine tanker, kan det være en god idé at anskaffe sig nogle englekort.

Englekort vil kunne være en stor hjælp til at få svar på dine spørgsmål i livet. Men desværre er englekort ikke noget, der hænger på træerne eller ligger i de fleste butikker. Derfor kan det være lidt svært at finde de helt rigtige englekort.

For hurtigst og nemmest at finde de rigtige, bør du tage et kig på internettet. Her kan du både finde englekort, kurser til hvordan du bruger dem og endda også oplæsere, der kan tyde dem for dig med det samme, så du ikke behøver at bekymre dig om hvordan.

 

Få dine englekort læst op

Hvis du overvejer at anskaffe dig nogle englekort, har du sikkert også allerede fundet ud af, at de kan være ret besværlige at finde ud af. Det er grunden til, at der er mange, der direkte laver kurser til, hvordan sådanne kort skal bruges på den rigtige måde. Derfor kan det også være en god idé at finde en person, der kan læse dem op for dig i stedet. På den måde slipper du for at bruge en masse penge og tid på både englekort og kurser. Det er utroligt nemt at finde en oplæser over internettet, som kan give dig svar på dine spørgsmål gennem en ærkeengel. Du skal blot sende dit spørgsmål til oplæseren, så vil oplæseren tage stille det til en ærkeengel og efterfølgende vende et kort med et svar til dit spørgsmål.

 

Alternativer til englekort

Der findes mange alternativer til englekort, hvis du ikke tror på engle. Her kan du blandt andet vælge tarotkort, som virker på nogenlunde samme måde. Ved Tarot lægning bruger du bare hele 10 kort i stedet for et enkelt eller tre. Alle disse kort har som regel nogle illustrationer på bagsiden, som også kan guide dig videre med dit liv.

Hvis du generelt ikke tror på kort, kan du også få hjælp på andre måder. Du kan også anskaffe dig nogle krystaller og sten, som vil overføre sin energi til din krop og hjælpe dig på forskellige områder. Det samme kan en healer gøre.

Din mening?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar