Hvad gør chakra smykker for dig og hvordan?

Hvad gør chakra smykker for dig og hvordan?

Alle mennesker har brug for energi, som mange forskere har fået bevist flere gange. Men der er forskel på holdningerne omkring, hvilke former for energier vi har i vores kroppe.

Energien i vores kroppe kan også hurtigt blive svækket, derfor kan det være en god idé at få den i orden igen. Her er der også delte meninger til, hvordan det kan lade sig gøre.

Ernæringseksperter mener, at der skal noget bestemt mad til. Læger mener, at du kan afhjælpe det med en masse forskellig medicin. Alternative behandlere mener til gengæld, at du kan nøjes med at ændre dele af dit liv eller bruge nogle bestemte krystaller for at få styr på din energi, hvor andre måske har en mere logisk tilgang, og booster dit energibehov ved hjælp af mineraler, vitaminer eller kosttilskud.

Se også: Chakra farver – de syv chakraer og deres betydning

Hvad er chakra?

find kroppens 7 chakraer og betydning

Ifølge nogle alternative behandlere er der hele syv forskellige punkter i vores kroppe, som er adgangspunkter til vores indvendige livsenergi. Disse punkter kaldes chakraer.

Fra chakraerne går der en masse nerver eller årer til din rygrad og videre mod resten af din krop og dit sind. Hvert chakra hedder noget forskelligt, sidder forskellige steder på kroppen, har forskellige farver og meget andet.

Alternative behandlere indenfor feltet mener, at hvis du har problemer i dit liv enten fysisk, psykisk eller spirituelt, kan du gennem disse chakraer genoprette balancen i din energi.

Genskabe balancen er der mange forskellige måder, hvorpå det kan gøres ifølge de mange forskellige healere. For nogle behøver du blot at anskaffe dig krystaller og sten, der passer til det valgte chakra, og bruge krystallen som smykke eller ved at lægge den direkte på det valgte område. På den måde vil den heale din livsenergi, så du igen kan føle dig hel.

Hvis du vil lære mere om chakra, kan bøgerne “Chakraprojektet”, “Chakrahealing” eller “Moderne Chakralære” anbefales til at komme i gang, forstå og genskabe din egen balance.

Hvad er krystaller?

hvordan bruges krystaller til chakra healing

Krystaller kommer i mange forskellige former, farver og typer. Derfor er det også forskelligt, hvad de bruges til. Men de fleste naturlige krystaller kommer fra samme udgangspunkt.

Krystaller starter som en form for væske. Denne væske kan udspringe på mange forskellige måder og på mange forskellige steder. Denne væske kan forvandles til krystaller gennem kvarts, som konstant danner nye krystaller i alle afskygninger Akvamarin, Bjergkrystaller m.m.

Væsken kan også udsættes for et enormt pres over en meget lang periode. På den måde kan der komme nogle utroligt flotte, hårdføre og meget værdifulde krystaller som resultat. Det kan blandt andet være nogle utroligt flotte diamanter.

Disse krystaller kan både bruges som smykker, til healing, til produkter og i industriens verden. Du kan også opleve en væske, som udsættes for et temperaturfald og efterfølgende bliver krystalliseret. Her kan du se eksempler som blandt andet snefnug og frost på ruden om vinteren.

Det der kendetegner krystaller er deres utroligt flotte indvendige struktur, som er yderst unik. I dag kan man også finde en masse maskinlavede krystaller, der kan være lige så flotte.

Se også: Chakra afbalancering med krystaller?

Hvor du kan anskaffe dig chakra smykker

Har du allerede bestemt dig for at afprøve en form for chakra healing, kan det være en god idé at anskaffe dig nogle krystaller. Her kan du vælge at lægge de valgte krystaller på de forskellige chakraer.

Du kan også vælge at finde krystallerne i smykker, så du kan bære dem det meste af dagen og nyde godt af healingen på den måde. Denne form for smykker kan anskaffes mange forskellige steder. I en smykkeforretning og online kan du hurtigt finde smykker med krystaller, som også kan bruges til chakra healing.

Hvad er en chakra healer?

En chakra healer i forhold til din overbevisning kan være måden, hvorpå du kan få styr på dine energier.

Hvis du vil heale dig selv, skal du sætte dig ind i en masse, før du kan blive healet ordentligt. Derfor kan det godt tage meget lang tid. Det kommer også til at tage ekstra lang tid, hvis du heller ikke kan gøre det på den helt rigtige måde.

Hvis du bruger krystaller i et smykke, vil healingen også ske langsomt. Hvis du derimod vælger en healer til at hjælpe dig, vil du hurtigere kunne se resultater. En healer kan se på din livsenergi for at finde ud af, hvor du fysisk, psykisk eller spirituelt har lidt nogle skader på energien. Efterfølgende vil healeren få sat ord på problemerne og heale dig. På den måde kan du føle dig helt fornyet efter en enkelt session med en chakra healer.

Se også dette...

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin