Hvad er healing?

Du har sikkert allerede hørt om healing og har en idé om, at det er noget hokus pokus for anderledes befolkningsgrupper. Derfor har du sikkert også flere gange valgt en healer fra, hvor du måske vil have haft utroligt godt af det. Hvis du har fysisk ondt, vil det altid være en god idé først og fremmest at søge hjælp hos en læge. Hvis ikke lægen kan hjælpe dig yderligere, kan du her vælge at søge hjælp hos en healer. Du kan også bruge en healer til at hjælpe din psyke, som du kan bruge i stedet for en psykolog, psykiater eller lignende.

Her under kan du læse mere om, hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig, som kan hjælpe dig videre med dit liv.

Se også: Healing med krystaller og sten?

Hvad er healing?

få chakra healing med sten

En healer er en person, som hjælper dig med nogle fysiske eller psykiske problemer og skader. For rigtigt mange år siden, da vi boede i stammer, havde vi medicinmænd, som fungerede som vores healere. Det var først, da vi opfandt forskellige former for medicin i forhold til energi, krystaller og lignende, at vi begyndte at kalde vores healere for læger og lignende. Derfor kan man sige, at healing overordnet set er at hjælpe andre med deres problemer.

I dag bruger vi til gengæld ordet healing på en lidt anderledes måde. Når vi snakker om healing, snakker vi som regel også om det med en masse skepsis i tonen, da det er en meget anderledes form for behandling, som de færreste tror på. I dag er healing stadig en form for at helbrede andre mennesker. Forskellen ligger i metoden, da der som regel ikke bruges almindelige former for medicin, som diverse læger som regel bruger.

Hvordan fungerer healing?

Healing er meget kort sagt en behandlingsform, som fungerer ved at overføre energi ind i din krop. Det kan gøres på mange forskellige måder, afhængig af hvilken healer du besøger, og hvad du fejler. Det kan blandt andet både gøres med hænderne, krystaller og sten og naturmedicin.

Mange healere mener, at sygdomme er opstået på grund af en ubalance i energien i både kroppen og sindet. Derfor gælder det om at få balance i energien endnu en gang. Det kan både være på det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan. Ifølge teorien skulle der kunne tilføres ny energi til dine celler, chakraer(hvad er chakra?), meridianbaner og aura. Denne energi vil rekonstruere, genopbygge og genskabe cellernes evne til at kommunikere med hinanden. Allerede under sessionen vil du kunne mærke en forskel i din krop og i din energi.

Healing med hænder

hvad er healing med hænder?

Der findes mange forskellige former for healing, afhængig af hvilken behandler du besøger. En af de former for healing, du kan vælge, er healing ved brug af hænder. Her vil en behandler overføre sin egen energi til din krop via sine hænder. For nogle behandlere der bruger hænder til at heale, har de brug for at røre ved din hud, for hurtigst muligt at få energien spredt ud til dig, mens andre behandlere ikke engang behøver at røre dig. Her vil behandleren bare holde sine hænder lidt over din krop, så du vil få energi uden at blive rørt.

Healeren vælger at bruger sine hænder flere forskellige steder på din krop, afhængig af hvad du skal have healet. De mener, at der er mange forskellige steder på kroppen, som har nemmere ved at få tilført energi end andre steder. Det kan være, at det kun er din ryg, dit hoved eller din hånd, som healeren har brug for at overføre energi til. Det kan også være, at du har behov for energi flere forskellige steder på kroppen.

Healing med krystaller og sten

Healing med hænder er ikke den eneste alternative behandlingsform, du kan finde. Du kan nemlig også blive healet gennem forskellige former for sten og krystaller. Nogle healere mener, at de forskellige sten og krystaller kan overføre energi til dig, som kan hjælpe på mange forskellige områder på både kroppen og sindet.

Der findes stort set lige så mange forskellige sten og krystaller, som der findes forskellige sygdomme og følelser. Hvis det bare er en smule hjælp i hverdagen, du søger, kan du nøjes med at anskaffe din en krystal, som du kan have på dig i løbet af dagen. Hvis du fejler noget langt mere alvorligt eller besværligt, kan du besøge en healer, der vil overføre energien fra stenene og krystallerne til dig, så du allerede vil få det bedre efter en enkelt session.

Se også dette...

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin