Hvad er krystaller? Find svar på hvad, hvordan og hvilke

Hvad er krystaller? De fleste mennesker på jorden kender udmærket til krystaller og deres værdi. Men det er ikke alle krystaller og alt om dem, som de egentlig kender til.

Der findes mange flere krystaller, end du lige skulle tro. Ikke nok med det, så ser alle krystaller ikke ens ud, og de ser heller ikke alle ud, som dem du bedst kender til. For at hjælpe dig lidt rundt i junglen af alle de forskellige krystaller, har vi derfor lavet denne lille artikel.

Her kan du læse mere om, hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.

Hvordan dannes krystaller?

hvordan danner du krystaller?

Krystaller starter ikke ud med at være krystaller, som vi kender dem. Faktisk starter det med at være en form for væske. Denne væske vil så kunne risikere at blive udsat for et helt ekstremt pres over en længere periode eller en voldsom ændring i temperaturen.

For at kunne få de flotte og værdifulde krystaller, som de fleste i verden kender til, skal der være et enormt pres over rigtig mange år. Det er også noget af det, der gør disse krystaller så værdifulde.

Andre krystaller har blot brug for en temperaturændring over en meget kort periode, før man tydeligt kan se forskellen. Så snart denne væske begynder at krystallisere, vil du kunne se en ændring i dens masse. Denne masse vil begynde at udvikle en unik struktur, som er utroligt smuk og yderst betagende at kigge på.

Hvilke former for krystaller findes der?

find de sten til healing

Selvom det kommer bag på mange, så findes der faktisk utroligt mange forskellige former for krystaller. Alle disse typer krystaller er alle startet på samme måde som en væske. Men senere er de udviklet til at se forskellige ud, hvilket afhænger meget af tiden, temperaturen, presset og selve væsken.

Du kender allerede til nogle af de mest værdifulde former for krystaller, som blandt andet er diamanter og rubiner. Diamanten har blandt andet været under et så stort pres, at den ikke så nemt kan ødelægges igen af andet end en anden diamant. Ud over det kender du faktisk også til andre former for krystaller, som de færreste tænker over. Et snefnug er blandt andet en krystal, der er blevet udsat for et temperaturskift. Du kan også finde krystaller i form af køkkensalt og sukker.

Hvad bruger man krystaller til?

brug healing krystaller til sindet

Du kan bruge krystaller til mange forskellige ting. Det kommer meget an på selve krystallen.

Nogle krystaller bruges blandt andet til smykker, da de både er så smukke at se på og er yderst værdifulde.

Nogle krystaller bruges til værktøjer, da de er så stærke.

Nogle krystaller bruges til madlavning.

Nogle krystaller bruges ikke til noget specielt.

Og nogle krystaller bruges endda også til at kunne heale andre mennesker for sygdomme og lignende.

Nogle af disse former for krystaller kender du sikkert allerede, mens du sikkert aldrig har hørt om nogle af de andre former for krystaller.

Hvordan fungerer healende krystaller?

Det er ikke alle, der tror på, at krystaller kan være healende. De fleste tror bare, at det er ligesom en helt almindelig sten, mens andre tror på, at de kan mere, end hvad øjet lige kan se. Selv Einstein mente, at alt med en masse også havde en masse energi – denne teori kaldte han for Relativitetsteorien.

Her mener nogle behandlere inden for alternativ medicin, at krystaller er fyldt med en healende energi. Afhængig af hvilken form for krystal det er, vil den kunne heale gennem energi på forskellige måder.

En behandler vil ofte bruge en bestemt form for krystal som f.eks. ametyst på nogle bestemte steder på din krop. Her vil den overføre energi til din krop, som vil virke healende. På den måde kan krystaller heale både følelsesmæssigt, fysisk og på det spirituelle plan.

Hvor du kan skaffe healende krystaller

Hvis du ikke ønsker at få hjælp af en professionel behandler med healende krystaller, kan du i stedet selv anskaffe dig nogle af disse forskellige krystaller.

Husk at være opmærksom på, at de forskellige krystaller kan heale på forskellige måder. Du kan på den måde nøjes med blot at have en enkelt krystal på dig i løbet af dagen, hvorefter du vil blive healet gradvist og smertefrit. De fleste forskellige former for krystaller kan du nemt og hurtigt anskaffe dig her på Krystalsten hvor vi har samlet det store udvalg af løse sten.

Se også dette...

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin