Hvordan bruger du krystaller?

Hvordan bruger du krystaller og sten?

Krystaller kan bruges på mange forskellige måder. De kan bruges som pynt hvor sten ofte bruges som et smykke på din krop. Helt ligesom du kan vælge at gå med stenen i lommen, under hovedpuden eller i diverse olier. Sten sammen med olie kræver dog, at du har en basisolie hvor stenen skal ligge i omkring 24 timer.

Hvordan du kan bruge krystaller?

Du kan bruge krystaller på mange forskellige måder i hverdagen, hvor det selvfølgelig gælder om, at du får energien fra sten bedst muligt.

Smykker med krystaller og sten kan være den oplagte måde at bruge stenen. Hvor det dog gælder om, at stenen er renset bedst muligt. En ring, armbånd, øreringe eller en halskæde med en Ametyst eller andet, kan både være smukt og hjælpe dig.

Du kan også have stenen tæt på kroppen, hvor det dog er lidt fjollet ligefrem at tape stenen fast på kroppen. Her vil lommen eller gå med stenen i hånden nok være en bedre løsning. Helt ligesom du kan sove med stenen under hovedpuden eller lignede.

Krystal i en basis eller æterisk olie er også en mulighed. Det giver både energien fra stenen og oliens gavnlige egenskaber for huden. Helt ligesom en krystaldrikessens kan være en mulighed for anvendelse af sten. Det er dog en noget mere vidtgående løsning, hvor sten skal ligge i et glas vand f.eks. natten over.

Har det en virkning?

Der er ingen videnskabelig beviser på, at krystaller hjælper dig psykisk eller fysisk. Hvis du ikke tror på gavnlige virkninger, så vil det ikke ske. Mange mener at krystaller og sten gavner fysiske skavanker som mavesmerter, hovedpine og meget andet. I forhold til fysiske problemer så skal du altid henvende dig hos lægevidenskaben frem for at overlade helbredsproblemer til spirituelle problemer. Men dog giver krystaller mange gavnlige virkninger for mange mennesker. Hvor det at have sten stående fremme i stuen, ikke vil være så gavnligt som at have stenen tæt på kroppen.

Sten bruges til meditation og afbalanceringen af chakra, helt ligesom sten kan være med til at dæmpe indre uro og andet, hvis du vel og mærke er åben for modtagelse af energier. Krystaller til meditation er noget som de fleste kender til, og de fleste vil fortælle om positive virkninger.

Se også dette...

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin