inspiration til

Amazonit

Har du behov for en kraftfuld krystal sten til at kigge på dine negative eller dårlige vaner og tankemønstre? Måske du har problemer med stofskifte, spændinger i kroppen, blærelidelser og andre lidelser i dagligdagen?

Amazonit sten gør dig i stand til at lytte til dit inderste, som netop er perfekt til at ændre på tingene og sætte dig igennem.

Amazonitten der kommer blå grønlig eller grøn form, er opkaldet efter Amazonfloden i Sydamerika, og du finder den i netop Brasilien, USA, Madagaskar og andre eksotiske steder. Her finder du et udvalg af forskellige muligheder med stenen.

Bliv inspireret med det store udvalg af krystaller og sten, vedhæng, smykker m.m.

Betydning af Amazonit sten?

Nøgleord / betydning virkning af stenen er: Selvrespekt – autoritet – selvstændighed

Virkning

Den kraftfulde og magtfulde sten giver dig kontakt med dine inderste følelser. At blive opmærksom på ens egne dårlige vaner, er nødvendigt for at kunne ændre ting til det bedre. Dog er den en svær disciplin at være så ærlig overfor dig selv. Her kan stenen hjælpe med at gøre opmærksomhed på de dårlige negative tanker og vaner, så du forstår hvordan du ændrer disse. Det giver dig frihed til at sige fra og sætte dine egne behov og ønsker først.

Fysisk har Amazonit en hjælpende virkning på især spændinger i kæbe, hoved, nakke og skuldre. Stofskiftelidelser, blærelidelser og maveproblemer har stenen også en gavnlig effekt på.

Virkning:

  • Magt- og kraftfuld sten
  • Selvrespekt
  • Transformation
  • Kontakt med dit inderste
  • Gavnlig mod de fleste spændinger
  • Gavnlig til mave, blære og stofskifte
find udvalget af smykker med amazonit