inspiration til Botswana

Agat

Føler du dig angst? Nervøs eller bare har en indre uro? Måske du har et hidsigt temperament, som du godt ved, burde kunne klares noget bedre?

Så er Botswana Agat sten måske lige præcist det, som du er på udkig efter. At få ro på følelser og lære at håndterer disse, er noget både dig der lider af nervøsitet, som dig der måske har det modsatte problem, men fælles problem er, at midten der bærer harmoni, aldrig mødes.

Agat stenen stammer fra Botswana Afrika som også navnet på Agat stenen. Den bærer måske på nøglen til at få styr på følelserne, angsten og temperamentet, og kaldes ofte lykkestenen netop fordi den er god til at finde balancen.

Botswana Agat er en uigennemsigtig sten der kan komme med striber i forskellige nuancer.Den bruges til at give dig ro med sin dæmpende effekt og stimulerer din selvrespekt og selvtillid. Det gør dig i stand til at nå nye ting ala sort obsidian sten. 

Hvilken betydning har Botswana Agat?

Botswana Agat betydning / Nøgleord: Selvrespekt – Beslutsomhed!

køb Botswana Agat sten

Virkning

I samme stil som blondeagat, er også Botswana krystallen en sten der kan hjælpe med temperamentet. Hvis du har problemer med at håndterer dit temperament, kan stenen hjælpe med at få dine følelser i ro.

Rent fysisk kan du bruge stenens energi til at genoprette på ubalancer i kroppen og skabe fri energi gennemstrømninger. Med hensyn til vægten, kan denne sten i samarbejde med citrin, snefnugobsidian og mookait hjælpe dig styre diæten, for den påvirker din appetit.

  • Selvrespekt
  • Selvtillid
  • Beslutsomhed
  • God mod angst, nervøsitet
  • God til folk med temperament
  • Supplement til at styre diæten