inspiration til

Healerstave

Healerstave(også kaldet massagestav, krystalstave eller massage sten) bruger til at fokuserer energien f.eks. gennem healing, hvor du kan få renset dine aurafelter og energicentre. Fysisk bruges en healerstav til akupressur og massage. Og derfor staven også kaldes massagestav.

Bliv inspireret med denne oversigt med det brede udvalg af stave med forskellige krystaller og sten.

Hvad er healerstave?

Stave bruges til massage og akupressur fysisk. Men bruges også til meditation eller healing, hvor krystallernes energi bruges i det psykiske felt eller chakra til at rense dine energi og aurafelter.

Fysisk bruges en healerstav til akupressur og massage. Ved massage overføres krystallens energi til dit energifelt. Her vil de forskellige krystaller kunne blødgøre forskelligt. Ved akupressur bruges stave som alternativ til fingeren, hvor du trykker på de overspændte muskler 20-30 sekunder ad gangen, så spændingen aftager.

Stave med krystaller er smukke og samtidig dejlig at holde ved. Bjergkrystal healerstaven er nok den populæreste stav. Bjergkrystal der hjælper til at rense og styrke energien omkring dig. Det hjælper til at øge effekten af andre krystaller.

Populære stave

Ametyst massage stav

Ametyst massage stav med en længde på 9 cm bliver brugt til massage terapi og selvfølgelig som flot dekoration.

Ametyst sten betydning er tro og klarhed som kan bruges til at lindre mavepine, hovedpine eller hjælper mod stress.

Som massage kan du bruge stenen til hele kroppen der kan være med til at reducerer muskelspændinger og øge blodcirkulationen med en dejlig kølende effekt.

Ametyst og staven kommer i forskellige farve nuancer der varierer fra violet til lilla. Naturstenen får farven ved kvarts stenen har fået trukket jernforbindelser ind.

  • Dekoration / massage terapi
  • Velegnet til hele kroppen

Bjergkrystal massage stav

Bjergkrystal massage stav med en længde på 9 cm. der kan bruges til dekoration i hjemmet og massage terapi af hele kroppen.

Du får et naturprodukt, hvor farverne kan varierer.

Som massagestav kan den hjælpe med at øge blodcirkulationen, reducerer muskelspændinger og giver en kølende effekt.

Den rå bjergkrystal sten symboliserer menneskets vækst der strækker sig fra det bevidste til ubevidste.

Bjergkrystal er kvarts og er en farveløs krystal der lader lys passerer igennem, og netop dette, gør den populær til healing og personlig udvikling.

Betydningen/nøgleord for krystallen er: indsigt, klarhed og vejledning. Forstærk din energi og tankevirksomhed sammen med rosakvarts, citrin og andre.

  • Kølende effekt
  • Øger blodcirkulation
  • Muskelspændinger

Rosakvarts stav

Rosakvarts stav med en længde på 12 cm. Brug den flotte og healende stav til dekoration af hjemmet. Helt ligesom du kan udnytte stenens energi til intuitiv kropshealing og massagestav til kropsmassage.

Rosakvarts stenen kaldes også kærlighedsstenen, og en af de mest populære sten. Hvor staven er sekskantet med spids og giver dig ømhed, sensualitet og ubetinget kærlighed.

Rosakvarts betydning er kærlighed og tilgivelse.

Brug staven med en blød og beroligende energi der kan heale spændinger og stress.

  • Dekoration / massage terapi
  • Velegnet til hele kroppen

Snoet Selenit Healerstav

Selenit healer stav der er snoet, kan kan bruges som massage eller healer stav med Selenit stenens virkninger.

Selenit der er navngivet efter den græske måne gudinde Selena, er en lys sten der kan bruges til at slappe af både fysisk som psykisk. Selenit bruges ofte som meditation sten, hvor du kan opnå et klarer sind ved at uddrive uroen.

Stenen der minder om bjergkrystal, har klarhed og handlekraft som nøgleord/betydning. Hvor den fysisk, siges at kunne hjælpe til spændinger og hovedpine, hvilket dog ikke bunder i noget videnskabeligt overhovedet.

Helt ligesom mange andre sten og krystaller, så finder du også selenit kugler, hjerter eller stager.

  • God til spændinger
  • Meditation
  • Arbejd med din aura