inspiration til

Månesten

Månesten er en klar og næsten farveløs sten der reflekterer lyset med et blåligt lys. Og dette har gjort at månestenen betragtes som hellig i Indien i den tro at stenens skær skyldes månens indflydelse.

Energien fra stenen er feminint, og den betragtes som en krystal der giver frugtbarheden. Her menes også på de dybere plan og ikke kun fysisk. Du kan opnå at se dine mål i et klarer lys og få kontakt med det spirituelle.

Betydning af månesten?

Månensten nøgleord / betydning: Fred – Kommunikation

Virkning?

Månestenen er forbundet til de mest feminine energier. Det har givet en overbevisning om stenen er forbundet med fuldmånens særlige energier.

Stenen hjælper dig med at din intution og indre gudinde, så du udløser lyset og din indre feminine energi. Stenen arbejder dybt og trækker drømmene frem. Det giver dig forbindelse til indsigt, så du kan få styr på din primære mål fremefter.

Hvis du vil kaste dig over det spirituelle og energier, er månesten absolut noget du skal arbejde med.

Hvad er månesten?

Månesten er et kalium-alluminium-silikat og hører til feldspatgruppen. Stenen findes ofte i den klare version, men du finder dog også mange grønne månesten.

Stenen siges at have den stærkeste energi og forbindelse til månen blandt de mange forskellige krystaller og sten. Månesten der er fødselssten for juni måned, er særlig velegnet og populær til smykker.

Du finder månesten mange forskellige steder i verden, hvor de fineste kvaliteter kommer fra Indien. Andre oprindelseslande er USA, Brasilien, Mexico, Sri Lanka, Myanmar, Madagaskar, Polen og Norge.