inspiration til

Onyx

Onyx der også kaldes Onyks, er en sort kalcedon og populær kvarts varietet til smykker som ring, vedhæng og armbånd. Stenen bruges til at fjerne de negative sider af din personlige karma. Det hjælper dig til bedre kontrol over dine lidenskaber og følelser.

Se udvalget af populære sorte onyks / onyx ringe, smykker og sten.

Onyx betydning?

Betydning og nøgleord for stenen: Myndighed – Afvikling af karma

Virkning?

Den mest kendte onyx er i den smukke sorte/mørke farve. Du finder dog også stenen i hvid, grå eller røde farver.

Indenfor astrologi forbindes stenen med Saturn der kendes som Karmas Vogter. Virkningen af stenen kommer når du har forstået hvorfor du er underlagt din karma. Når det sker, kan du starte på at bearbejde de negative sider af karmaen, så du kan handle anderledes fremefter.

Hvad er onyx sten?

Det er en kalcedon og kvarts varietet der består af små lag i forskellige farver. Her er den næsten helt sort eller i rødlig nuance. Hvor de grå og hvide farver er fremstillet kunstigt ved at stenen lægge stenen i farvestof.

Stenen var en værdifuld sten i datiden, men i dagens moderne verden bliver stenen bearbejdet af maskiner som gør prisen ganske almindelig.

Stenen bruges til healing og i høj grad til fremstilling af smykker.

Smykker

Stenen der udvindes mest af i Uruguay, har en Mohs hårdhedsskala på 6,5 hvilket gør den populær som smykkesten.

Den rå sten giver smykker noget kant og elegance i et tidløst design. Her bruges de sorte, hvide og grå nuancer i de forskellige armbånd, halskæder, ringe og vedhæng. Hvor du ofte finder smykker der kombinerer forskellige smykkesten. Onyx og månesten kombineres ofte i forskellige styles.

Smykkerne med sten fremstilles både til mænd og kvinder.