inspiration til

Sodalit

Mangler du overskud eller energi til at komme i gang med alle de mange opgaver der skal løses? Du søger den rigtige energi der kan give dig skubbet til at nå flere ting, hvilket også gør dig glad? Du er måske typen der ikke kan sige fra, også selvom du er ved at bide tungen over hvorfor du ikke bare siger nej?

Sodalit sten er måske løsningen for dig så. Du får nemlig en grænseoverskridende sten, der kan være med til at skubbe dig i gang og få løst de små og måske større opgaver der aldrig rører sig ud af stedet. Sodalit krystal er en klorholdig natrium aluminium silikat, hvor du finder Solidat rå sten og så denne der er slebet.

Find inspiration med disse sodalit smykker, krystaller og sten, eller ansigtsruller.

Betydning Sodalit sten?

Soladit betydning / nøgleord: grænseoverskridelse – igangsættelse!

Virkning

Stenen hjælper dig med styrke til at føre ting ud i livet. De mange opgaver og ting som hverdagen byder på, kan være grænseoverskridende og måske uoverskueligt hvis ting får lov til at hobe sig op uden der kommer handling bag tankerne.

Slip af med skyldfølelse ved at skabe forbindelse mellem din feminine og mandige sider, hvor det følende intet er værd uden den handlede side. Det kan være med til at løse op for mindreværd eller skyldfølelse ved at være mere i zen med dig selv og dine behov.

Rent fysisk kan sten være med til at løse op for spændinger i ryggen. Her vil du få en isolering med forløsende og blødgørende virkning fra den blå Solidat krystal.

  • Grænseoverskridende
  • Igangsættende
  • Afspændende effekt på krop & sind
  • Sodalit & pyrit mod mindreværd
  • Forløsende for rygspænding