find information

Om Krystalsten

bliv klogere på det spirituelle

Krystaller og sten, tarot og det spirituelle univers er fascinerende. Her er sten og krystaller både smukke og forførende, hvilket har inspireret os til lave denne blog; Krystalsten.

Her på siden finder du inspiration, ideer og information indenfor krystaller, tarot, smykker, chakra m.m. indenfor det spirituelle.

Hvorfor denne side

Få det hurtige & nemme overblik

find de sten til healing
find svar på alt om chakra

Det spirituelle?

Du finder generelt tips og trick indenfor det spirituelle, helt ligesom vores shop dækker bredt med bøger, armbånd, facerollers, englekort og meget andre populære produkter til pynt og hjælp.

Tarot?

Vi prøver at komme omkring det meste omkring tarot, så du kan finde svar på eventuelle spørgsmål. Helt ligesom du finder et udvalg af de mest populære tarot- og englekort til gode priser i vores udvalg.

Smykker?

I vores affiliate shop finder du et bredt udvalg af forskellige smykker med sten, guld, sølv og mange forskellige typer krystaller. Hvis du søger et flot smykke, vil oversigten give dig den gode inspiration..

Krystaller?

Krystaller er ikke bare tiltrækkende ud fra deres flotte farver og former, men også fordi krystaller indenfor energier til din livskraft, trivsel og få opladet batterierne der måske er drænet på grund af manglede fokus.

Krystaller er dog ikke et hemmelig lægemiddel der kan fjerne sygdomme og andre tilstande, også selvom en del mennesker påstår andet, hvilket dog er ganske falsk. Hvis du lider af en fysisk skavank som hovedpine, dårlig knæ eller ej, vil købet af en krystalsten ikke ændre dette.

Helt ligesom sindet ikke kan blive kureret, hvis ikke du ændrer kursen der forsager sindstilstanden. Sten eller tarot kan derimod hjælpe dig på vej til at analyser et problem eller finde vej til løsninger.

Bag siden?

Lansky.dk v. Morten Olesen varetager drift og vedligeholdelsen af siden. Siden er en reklamefinansieret side, hvor vi får kommission når du køber de viste produkter i vores shop. Til driften af siden indkøber vi viden og ekspertbistand til opdatering, udbedringer og fornyelse.

Ejerskab:

  • Lansky.dk
  • cvr: 35500553
  • Ildervej 5
  • 8680 Ry
  • E-mail: Kontakt@krystalsten.dk