inspiration til

Ansigtsruller

Hvis du ønsker energi fra krystaller med det praktiske for skønheden, kan en ansigtsrulle hjælpe dig. Ansigtsruller der ofte også kendes som faceroller eller jade roller, kan hjælpe dig med stramme huden op og give mere glød.

Med en faceroller / ansigtsrulle får du ansigtsmassage med krystallen der sidder på rullen. Stenen der ruller over din hud er en natursten og derfor kold. Og netop det den kølende effekt og rullen, hjælper på stimuleringen af blodomløbet og derved på skønheden.

Vi har fundet de populære ansigtsruller med krystaller til dit nemme og hurtige overblik over mulighederne.

Hvad er en ansigtsrulle?

Ansigtsruller der stammer fra Kina, bruges til at give ansigtet massage og derved øge blodcirkulationen. Huden hjælpes med at slappe af og blive strammet op, ved at du stimulerer kollagen med rullen.

Ansigtsruller findes i forskellige materialer, hvor du kan købe ansigtsruller med pigge i metal materiale. Her på siden har vi dog kun dem der på engelsk kaldes jade roller eller faceroller. Disse ansigtsruller er med forskellige krystal sten der har tilsvarende forskellige healende energier.

find den store krystal med ametyst

Hvorfor ansigtsrulle/faceroller?

Du skal bruge rullen til hjælpe skønheden. Stenens energi vil kun gælde dig der tror på det spirituelle, men rent praktisk kan en faceroller hjælpe med at styke blodgennemstrømningen og cellevævet.

For optimal brug bør du opbevare rullen i køleskabet natten over. Så kan den kølende effekt hjælpe endnu bedre med hævelser. Og i sidste ende, hjælpe med mere glød og spændstig hud i ansigtet.

Ansigtsrulle og Gua Sha sten?

En ansigtsrulle og Gua Sha sten kan være med til at give dig en bedre beauty rutine. Du kan opnå en flottere glød og sundhed ved massage af jaderullen. Massage er med fremme blodcirkulationen og giver en beroligende effekt på muskulaturen og ansigtet. Helt ligesom du tilfører næringsstoffer til genopbygning og kan være en hjælp i forebyggelse af rynker.

Et sæt med ansigtsrulle og Gua Sha sten i naturlige sten hvor du bruger den store rulle til hals, hage, kinder og pande. Hvor den lille hjerteformet sten bruges til de mindre og ”svære” områder omkring mund, næse og øjne.

Hvordan bruger du en ansigtsrulle?

Rullen er typisk med en stor og lille sten i hver sin ende. Her bruges den store sten til de store områder og den lille sten til de mindre områder omkring øjne m.m.

Du skal bare rulle almindeligt, hvor det dog gælder om at rulle frem og tilbage eller op og ned. Aldrig i cirkler.

Forskel på Gua sha og ansigtsrulle?

Med en ansigtsrulle arbejder du overfladisk, hvor gua sha bliver brugt til dybere arbejde.

Rengøring?

Du skal rense ansigtsrullen inden brug og helst også efter brug. Ved hurtigt at tørre den over med mild sæbe og en klud, undgår du at smøre eventuelle bakterier ind i din hud.

Du kan med fordel få bedre brug af hudplejeprodukter ved at bruge olie og serum lige inden du bruger rullen. Fugten bliver optaget hurtigere ved at blive ind i huden.

Udover den hurtige rengøring kan en ansigtsrulle med krystal sten også kræve vedligeholdelse. Rullen kan komme til at knirke, hvor en dråbe olien til smørelse klarer problemet.