inspiration til

smykker

Find de flotte smykker i forskellige smukke former, farver og typer. Her finder du forskellige spirituelle smykker til chakra med krystaller og sten, guld smykker, sølv smykker og mange andre lækre ting indenfor ringe, halskæder, armbånd, øreringe, ankelsmykker m.m.

Vælg smykke kategori

Spirituelle smykker?

Smykker til det spirituelle med krystaller og sten til healing, er noget, som rigtig mange kvinder og mænd er faldet for. Ædelstene og krystaller har altid været brugt til at udsmykke, men krystaller har mange også en overbevisning om, at disse har en healende effekt. Og hvis du bærer et smykke med en healende krystal eller sten, vil denne energi tilgå dig og hjælpe. Derfor er udvalget kæmpe stort, hvor de fleste smykker med sten dog bliver fremstillet ud for det kunstneriske frem for det spirituelle.

Hvad end det er creoler, smykkesæt, guldsmykker, sølv armbånd, marguerit eller vedhæng til halskæder, så finder du ofte smykket med en sten eller krystal som pynt. Og her kan bærende af de healende sten, bruge dette til chakra eller få en healende effekt til sjælen.

Spirituelle smykker med krystaller kan også være de forskellige ringe og halskæder med symbolsk betydning. Akaija, Skytsengle, Ying Yang, Livets træ, Engle, Lotus Blomst, Kors, Keltiske symboler, Treenighed, Pentagram eller stjernetegns smykker.

Smykker med krystaller?

Du finder mange flotte smykker med krystaller på grund af de flotte farver og former.

Kort fortalt bliver krystaller dannet i naturen som sker ved at nanopartikler samles. Her finder du alverdens forskellige krystaller, hvor nogle mener at krystallerne er velegnet til alternativ behandling.

Sten og krystaller har altid været brugt til healing, da mange mener disse har healende kræfter i hver sin form og type. Og derfor tyr mange til det spirituelle og bruger sten til healing for f.eks. at genoprette balancen i ens chakra.

Lov med ædelmetaller?

Hvis du forarbejder eller handler med ædel metaller som guld, sølv, platin og palladium, skal du være registreret hos Ædelmetalkontrollen(Force).

Smykke størrelse?

Brug disse tips til at finde størrelsen på dit nye Viking, Blossom, Athena, Nordahl, Pilgrim eller andet armbånd, ankelkæde, halskæde eller ringe.

Find længde på halskæden?

Hvordan finder du den perfekte længde på halskæden? Når du måler halskæden, er det omkredsen som du måler. Her vil en halskæde der måler 100 cm. have en omkreds af 50 cm. Her vil længden på de 50 cm. illustrerer hvor halskæden når dig til.
Når du overvejer, hvor din nye guld halskæde skal nå dig til, så tag højden for længden af eventuel vedhæng også. Her vil længden på et standard vedhæng ofte være 2 – 5 cm.

bliv klogere på det spirituelle

Vælg størrelse af armbånd/ankelkæde?

Mål dit håndled bruge et målebånd eller et stykke papir. For at finde størrelsen på ankelkæden, bruger du samme metode.

Med et målebånd, måler du håndledet lige under ledknoglen. Her kan lege med hvor stramt du ønsker armbåndet, ved at stramme ind eller løsne.

Størrelsen på håndleddet i cm svarer til størrelsen på metal, læder, sølv eller guld armbåndet. Det samme gør sig gældende for anklen.

Hvis du ikke har et målebånd, kan du bruge en strimmel papir der kan vikles rundt om håndleddet på samme måde som målebåndet. Når du har fundet hvordan størrelsen skal være, bruger du en blyant til opmåling.

Ring størrelse?

Det at finde den rigtige ringstørrelse kan være svært. Vejret om det koldt eller varmt, kan have indflydelse på at fingrene hæver når det er varmt eller bliver smallere/tyndere når de fryser. Helt ligesom der kan være størrelsesforskel på højre og venstre hånd. Fingrene kan også ændre størrelse i løbet af dagen, hvor det være fordelagtigt at mål fingeren sidst på dagen, når fingeren normalt er størst.
Den gennemsnitlige ringstørrelse til kvinder er mellem 49 – 54 cm.
Klip et stykke papir i 20 cm længde og bredde på 1 – 2 cm.
Vikl papiret rundt om fingeren længst op mod knoen, hvor fingeren er størst. Når papiret sidder rigtigt som en cirkel uden at være for stramt, marker længden på papiret med en blyant. Mål længden på papiret og du har fingerens omkreds.

Det personlige smykke?

Det personlige smykke hvad end det er til dig selv eller som årets søde gave til hende, er altid det foretrukne. Her gælder det ofte om at lade din mavefornemmelse gælde, hvilket kan være sværere, hvis det er en julegave.
Krystal, spirituelle og chakra smykker er altid personlige. Her er det både de healende som symboler der kan styrke dine svage sider. Derfor gælder det både om at vælge med hjernen, ud fra hvad der styrke dig, og så bruge mavefornemmelse i forhold til hvad du føler for.
Navne smykker er blevet populære, der helt ligesom stjernetegn er selvskreven indenfor at være personligt.

Find længde på halskæden?

Hvordan finder du den perfekte længde på halskæden? Når du måler halskæden, er det omkredsen som du måler. Her vil en halskæde der måler 100 cm. have en omkreds af 50 cm. Her vil længden på de 50 cm. illustrerer hvor halskæden når dig til.
Når du overvejer, hvor din nye guld halskæde skal nå dig til, så tag højden for længden af eventuel vedhæng også. Her vil længden på et standard vedhæng ofte være 2 – 5 cm.

køb ametyst sten i forskellige former

Stjernetegn smykker

Bliv inspireret med udvalget indenfor stjernetegn smykker, som også er det meget personlige smykke til dig eller som konfirmationsgave eller dåbsgave til den lille ny.
Brug stjernetegn smykker til at vise hvem du er, hvad end du er stenbuk, vædder, skorpion eller andet af de i alt 12 stjernetegn.
Stjernetegn er fastlagt ud fra banen, som jorden har om solen. Her er det de urgamle stjernebilleder, som er fader til navngivningen af de 12 stjernetegn. Du finder stjernetegn i halskæder, vedhæng, armbånd og ringe.

Skytsengel?

Engle symboliserer fred, omsorg, beskyttelse og kærlighed. God energi fra en skytsengel er det symbolske, som vi alle ønsker. Og derfor er skytsengel vedhæng eller halskæder blevet utrolig populære til alle aldersgrupper.

Pleje af smykker?

For at bevare smykkets glans, kræver det en vis omfang af smykkepleje. Kemikalier og rengøringsmidler kan have en negativ effekt ved at give slid på f.eks. guld og sølv, hvor overfladen på krystaller kan blive påvirket.

Det bedste middel til at rense dine guld- og sølvsmykker for oxidering, er en blød klud og rigtig opbevaring. Puds smykket af guld eller sølv med den bløde klude.
Husk at opbevare smykker et tørt sted som et smykkeskrin. Husk at undgå solens stråler står lige på smykkerne hele dagen.