5 bedste tarot apps til IPhone & Android

Tarot har eksisteret siden 1500 tallet, og heldigvis blevet noget for de mange mere end de få. I nutidens teknologiske tidsalder er tarotkort selvfølgelig også kommet online. Helt ligesom du læser dette, så finder du stort set alt den information og kurser som du skal bruge både på hjemmesider og efterhånden et stort udvalg af apps.

Vi har fundet et udvalg af de bedste tarot apps til Android og IPhone(iOS). De forskellige apps er dog ikke på dansk. Men de 5 apps er valgt ud fra at være brugervenlige apps indenfor generel viden om at lægge tarotkort, betydninger og detaljer om kortene.

Labyrinthos Tarot Reading

En populær og gratis app til dig der vil lære tarotkort lægning og dig der vil genopfriske og holde ved lige. Der er 12.000 anmeldelser i Google Play med rigtig mange positive anmeldelser. Her dækker de negative kommentarer for det meste over bugs i appen eller den lukker af sig selv. Den gennemsnitlige rating er 4,8 ud af 5.

Appen er afløser til den populære Golden Thread Tarot. Du får mulighed for at vælge forskellige sæt til daglig tarot læsning i en nem visning alle kan følge. Samtidig dækkes der bredt med karriere, kærlighed m.m. Du får gode lektioner til at lære de 78 kort og betydninger.

Den største ulempe ved denne app er, at du skal lave et login for at bruge appen. Helt ligesom med alle andre apps i dag, er det en gratis app med mulighed for tilkøb i appen.

Designet er moderne og stilrent, hvor der måske mangler det lidt mere farverige og eventyrlige tarot udtryk.

Galaxy Tarot

Galaxy Tarot er den mest downloaded app på Google Play med over 27000 anmeldelser. Galaxy Tone der står bag appen, har kun fremstillet tarot appen til Android.

Appen er gratis, men kommer med købsmuligheder i appen. Hvilket kan være ret irriterende, men samtidig noget der findes i stort set alle apps i dagens Danmark.

Galaxy Tarot giver dig et tarot leksikon, tarot lægning og mulighed for at lave dine egne mikset sæt. En god og populær app der giver lidt ekstra, hvor du f.eks. simulerer kortblanding og trækning af tilfældig kort i sættet.

Designet kunne trænge til en opdatering. Men navigation er ganske god og nem at finde rundt i med klare overskrifter og guides.

Appen kan bruges af øvede, men den er nok hovedsagelig egnet til dig der er ny indenfor tarot.

Classic Rider-Waite tarot

Classic Rider-Waite tarotkort findes også online med denne populære app til Android og iOS. Appen er velegnet til nybegyndere eller til dig der ønsker lidt mere. Appen er ganske sjov og enkel at bruge, hvor du får nogle flotte visuelle kort og billeder.

Du kan med fordel bruge appen til opslag, da den har ganske dybgående læring om alle kortene. Helt ligesom du selvfølgelig kan få dagens kort og lægninger.

Appen har fået gode anmeldelser for sit visuelle udtryk, nemme og enkle navigering. Men har dog også fået dårlige anmeldelser, hvor der f.eks. er problemer med at gemme en lægning og så få den rigtige data frem igen.

Wildwood Tarot

Wildwood tarot er ikke så downloaded som de andre viste apps. Men du får dog et godt indblik i The Wildwood tarot med fokus på jorden og mytologien før Celtic. Helt ligesom appen er god for sit kunstneriske layout og nemme navigering.

Der er 14 forskellige kort design og kortblandingen med et fin animeret udtryk. Du får også mulighed for at føre note/journal, helt ligesom der er 160 siders opslag / guide om Wildwood tarot.

Som nybegynder er denne app måske ikke den rigtige, og især fordi den er på engelsk. Der en del udtryk og begreber som du skal kende, for at få rigtig udbytte af appen.

Tarot & Numerology

Tarot & Numerology adskiller sig ikke nævneværdigt i forhold til tydning af kortene, men appen bygger på forbindelse med tal som udvider læsningen.

Appen har ”køb i appen” mulighed, hvor du kan komme i forbindelse med en professionel tarotlægger – Vel og mærke for en pris selvfølgelig. Designet og styring i appen er lidt gammeldags og skrabet. Der er rigelig med informationer om tarot og lægge kort, hvor du får en helt side om hvordan for hver valg du gør i appen.

Af negative ting kan man sige at der mangler lidt guide ved tydning af kort. Der er ikke et direkte opslag om hver kort og betydninger.

Hvad er en god app?

En tarot app skal være brugervenlig med nem navigation og uden alt det irriterende som pop-ups og reklamer. Helt ligesom en app skal være visuel god at kigge på. Kortene skal tage sig godt ud og den visuelle fremvisning med at lægge et kort, skal selvfølgelig også være i orden for at man gider bruge en app.

Tarot skal både læres og forstås, derfor skal en app kunne give dette frem for den moderne trend, som ofte er hurtigt og videre til noget nyt nyt nyt.

En elektronisk tarot app har dog ikke sammen følelse med at forbinde dig til kortene, så de fleste mennesker bruger app som nybegynder til at lære eller som sjov tidsfordriv.

Se også dette...

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin