køb unakit sten til healing

Unakit

Unakit sten har energi der relaterer sig til jorden og dit hjerte. Her opnår du en forening af det materielle med det spirituelle.

Du lærer at åbne op og handle på dèt som dit hjerte rummer. Her kan det være kærlighed eller følelsen af at opnå tryghed, hvor de to ting ofte går hånd i hånd.

Stenen kan købe i rå som polerede sten. Unakit er er en massiv masse der findes i en rød og grønlig nuance. Her er det grønne peidot og det rødlige feldspat.

Betydning unakit sten?

Betydning og nøgleord for stenen er: Tryghed – ansvar

Virkning

Føl tryghed der kommer, når du føler styrke og selvtillid til at omfavne trygheden og hvile i dig selv. Det kommer kun ved at åbne op for, og tage ansvar for at opnå dine følelser. Du skal nemlig turde at lytte til hjertet og handle på disse følelser. Det kan være kærlighed eller du lærer at sige fra overfor det eller dem, som går imod hvad din hjerte ønsker.

  • Tryghed
  • Ansvar
  • Åbner hjertet
  • Lær at sige fra
Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere