icon
køb unakit sten til healing

Unakit

Unakit sten har energi der relaterer sig til jorden og dit hjerte. Her opnår du en forening af det materielle med det spirituelle.

Du lærer at åbne op og handle på dèt som dit hjerte rummer. Her kan det være kærlighed eller følelsen af at opnå tryghed, hvor de to ting ofte går hånd i hånd.

Stenen kan købe i rå som polerede sten. Unakit er er en massiv masse der findes i en rød og grønlig nuance. Her er det grønne peidot og det rødlige feldspat.

Betydning unakit sten?

Betydning og nøgleord for stenen er: Tryghed – ansvar

Virkning

Føl tryghed der kommer, når du føler styrke og selvtillid til at omfavne trygheden og hvile i dig selv. Det kommer kun ved at åbne op for, og tage ansvar for at opnå dine følelser. Du skal nemlig turde at lytte til hjertet og handle på disse følelser. Det kan være kærlighed eller du lærer at sige fra overfor det eller dem, som går imod hvad din hjerte ønsker.

  • Tryghed
  • Ansvar
  • Åbner hjertet
  • Lær at sige fra
Populære æteriske olier til en bedre søvn

Populære æteriske olier til en bedre søvn

Har du problemer med at sove om natten og søger en naturlig og effektiv måde at få bedre søvn og slappe mere af på? Brug disse populære æteriske olier til bedre søvn
Læs mere
Hvordan du bruger æterisk citronolie til bedre velvære

Hvordan du bruger æterisk citronolie til bedre velvære

Æterisk olie af citron er et kraftfuldt redskab til at skabe balance og harmoni i dit liv. Med sin lette, friske aroma kan citron hjælpe med...
Læs mere
Hvordan man mediterer som nybegynder?

Hvordan man mediterer for begyndere

Brug meditation til at få det bedre, komme i balance, få styr på stress, bedre humør og øget velvære i hverdagen
Læs mere