icon
Butikken holder ferielukket i tre uger, og der vil derfor ikke blive leveret ordrer før 5 oktober
køb unakit sten til healing

Unakit

Unakit sten har energi der relaterer sig til jorden og dit hjerte. Her opnår du en forening af det materielle med det spirituelle.

Du lærer at åbne op og handle på dèt som dit hjerte rummer. Her kan det være kærlighed eller følelsen af at opnå tryghed, hvor de to ting ofte går hånd i hånd.

Stenen kan købe i rå som polerede sten. Unakit er er en massiv masse der findes i en rød og grønlig nuance. Her er det grønne peidot og det rødlige feldspat.

Betydning unakit sten?

Betydning og nøgleord for stenen er: Tryghed – ansvar

Virkning

Føl tryghed der kommer, når du føler styrke og selvtillid til at omfavne trygheden og hvile i dig selv. Det kommer kun ved at åbne op for, og tage ansvar for at opnå dine følelser. Du skal nemlig turde at lytte til hjertet og handle på disse følelser. Det kan være kærlighed eller du lærer at sige fra overfor det eller dem, som går imod hvad din hjerte ønsker.

  • Tryghed
  • Ansvar
  • Åbner hjertet
  • Lær at sige fra
Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Ideer til hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress, ved at krystaller hjælper med at slappe af og frigøre negative følelser, så du bedre kan håndtere stress i dit liv.
Læs mere
find de bedste æteriske olier mod angst

Bedste æteriske olier mod angst

Find svar på de bedste æteriske olier mod angst og oliernes virkninger på kroppen, så du forstår hvordan du sikkert kan bruge æterisk olie i dit daglige liv.
Læs mere
find krystaller der kan ændre dit held

6 Krystaller der kan ændre dit held

Her får du et par ideer til krystaller der kan ændre dit held. Krystaller der giver held og lykke ved hjælpe at bringe positive forandringer ind i dit liv.
Læs mere