Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
køb unakit sten til healing

Unakit

Unakit sten har energi der relaterer sig til jorden og dit hjerte. Her opnår du en forening af det materielle med det spirituelle.

Du lærer at åbne op og handle på dèt som dit hjerte rummer. Her kan det være kærlighed eller følelsen af at opnå tryghed, hvor de to ting ofte går hånd i hånd.

Stenen kan købe i rå som polerede sten. Unakit er er en massiv masse der findes i en rød og grønlig nuance. Her er det grønne peidot og det rødlige feldspat.

Betydning unakit sten?

Betydning og nøgleord for stenen er: Tryghed – ansvar

Virkning

Føl tryghed der kommer, når du føler styrke og selvtillid til at omfavne trygheden og hvile i dig selv. Det kommer kun ved at åbne op for, og tage ansvar for at opnå dine følelser. Du skal nemlig turde at lytte til hjertet og handle på disse følelser. Det kan være kærlighed eller du lærer at sige fra overfor det eller dem, som går imod hvad din hjerte ønsker.

  • Tryghed
  • Ansvar
  • Åbner hjertet
  • Lær at sige fra
Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere