køb Rider Waite Tarotkort standard

Rider Waite Tarotkort standard

Rider Waite Tarotkort standard er det populære sæt kort, som du bør starte ud med som ny. Det er et af de mest populære sæt tarotkort i den vestlige verden, hvor Rider-Waite sættet første gang blev produceret i 1909.
Læs mere
køb Joie de Vivre Tarot

Joie de Vivre Tarot

Paulina Cassidy giver dig en introduktion til Joie de Vivre der betyder ”glæden ved at leve”. Joie de Vivre på fransk bruges til at komme ind til din barnlige glæde, der med den store og glade energi kan inspirerer og stimulerer glæden i livet.

Læs mere
Ærkeengle Power Tarotkort af Doreen Virtue – Danske tarotkort

Ærkeengle Power Tarotkort af Doreen Virtue – Danske tarotkort

Ærkeengle Power tarotkort fra Doreen Virtue og Radleigh Valentine, hvor især Doreen Virtue er kendt for en lang række bøger om engle men også orakel kort og generel spiritualitet.
Læs mere
find de spirituelle bøger til mere viden

Spirituelle bøger

Søger du spirituelle bøger indenfor astrologi, krop og sind eller alternativ behandling, kan du finde inspiration indenfor bestsellers bøger her.
Læs mere
magnetarmbånd test til at finde det bedste armbånd

Magnetarmbånd

Kroppens celler kommunikerer elektromagnetisk, hvor magnetfelter påvirker kroppen og genskaber energicirkulationen. Det  hjælper med bedre blodcirkulation og udskillelse af affaldsstoffer.
Læs mere
køb unakit sten til healing

Unakit

Unakit sten kommer med energi der relaterer sig til jorden og dit hjerte. Her opnår du en forening af det materielle med det spirituelle.
Læs mere
sodalit sten betydning

Sodalit

Mangler du overskud eller energi til at komme i gang med alle de mange opgaver der skal løses? Du søger den rigtige energi der kan give dig skubbet til at nå flere ting, hvilket også gør dig glad?
Læs mere
køb safir sten til lommesten

Safir

Safir pr sten koster mere end ametyst, sodalit og andre krystalsten. Men med safir får du også en “hellig” sten, som den ofte betragtes som.
Læs mere
køb røgkvarts sten og smykker

Røgkvarts

Røgkvarts renser dig for alle urenheder både psykisk som fysisk. Hvis du har mange negative tanker og følelser, vil Kvartsstenen kunne hjælpe dig med at rense sindet for angsten, depression og generelt negative tanker.
Læs mere
køb malakit til glæde og oprydning

Malakit

Malakit i den dyb grønne farve er en meget stærk sten. Energien fra stenen vil grave sig ned i dit inderste, hvor du finder dine fortrængte følelser, smerte, afmagt, jalousi, angst og måske sorg.
Læs mere
køb mælkesten der styrker koncentrationsevne

Mælkesten

Mælkstenen der er en hvid chalcedon kan hjælpe dig til udtrykke dig og generel kommunikation
Læs mere
køb lysestager med krystal sten

Lysestager / Fyrfadsstager

Ønsker du det flotte lys samtidig med energien fra healing sten? Her kan du med fordel overveje af de mange forskellige lysestager med krystaller og sten.
Læs mere
33 resultater