FAQ

Tilfredshedsgaranti?
Du er beskyttet af vores 30 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

Vi har tilfredshedsgaranti – Du får pengene tilbage uden at vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål - det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti.

Leveringspris?
Vi bruger PostNord til levering. Fragtprisen er 39 kr. ved afhentning på posthus. Prisen for levering til hjemme adressen er 69 kr. Der er fri fragt ved samlet køb af varer over 599 kr.

Leveringstid?
Vi tilstræber at afsende din ordre indgået inden kl 15:30 samme dag. Normalt er leveringstid 24-48 timer fra vores lager til din adresse, hvor der kan forekomme spidsbelastninger for fragtfirmaer udenfor vores kontrol.

Hvor sender Krystalsten fra?
Vi sender fra vores lager i Ry, Danmark og har ingen eksterne partnere, dropshipping eller andet.

Miljøhensyn
Vi bruger miljøvenlig emballage som indpakning til at sende dine varer. Papir, print, tape, poser, følgesedler og papæsker er fremstillet af 100% genbrugspap, plasticfri og kommer med FSC og Ethical Pack logo påtrykt.

Kan du annullere bestilling?
Hvis pakken ikke er afsendt, så send en mail eller ring og vi ordner det.

Defekt vare i pakke?
Hvis du beklageligvis har modtaget en defekt eller måske forkert vare, kontakt vores kundeservice og vi aftaler ombytning, annullering eller andet til din fulde tilfredshed.

Kontakt Krystalsten på kontakt@krystalsten.dk