Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
magnetarmbånd test til at finde det bedste armbånd

Magnetarmbånd

Kroppens celler kommunikerer elektromagnetisk, hvor magnetfelter påvirker kroppen og genskaber energicirkulationen. Det  hjælper med bedre blodcirkulation og udskillelse af affaldsstoffer. Helt ligesom magnetfeltbehandling siges at hjælpe på smerter, gigt, søvn og kredsløbet.

Derfor er især magnetarmbånd blevet populære. Blodet løber rundt i hele kroppen, hvor du ”bare” behøver at bære et armbånd i titanium, stål, kobber m.m. Hvilket især har gjort armbånd med magnet populære blandt golfspillere til at modvirke smerter og overbelastning.

I denne test / guide finder du et udvalg af populære armbånd der kan være det nye flotte armbånd til dig selv eller i gave til en veninde, mand eller anden relation og person.

Magnetarmbånd til mænd og kvinder?

Du finder mange forskellige magnetsmykker til både kvinder og mænd. Her er brugen af magnetisme til at lindre led- og muskelsmerter blevet populær i mange henseender, hvor især magnetisk golf armbånd er brugt alle steder. Men magneter er også blevet populær blandt mange andre sportsudøvere og almindelig fritid. Derfor finder du mange forskellige styles og brug af f.eks. hæmatit sten.

Populære magnetsmykker

Du finder forskellige magnetsmykker. Her er armbånd eller armringe de mest populære smykker. Men også disse smykketyper sælges meget:

 • Magnetøreringe: Det gode alternativ til armbåndet, hvis du enten ikke kan lide armbånd eller har et arbejde, hvor du ikke kan bruge armbånd. Du finder et mindre udvalg af magnetøreringe både til huller i øre og øreringe med magnet som placeres bag øret og holder øreringen på plads. De forskellige designs er fremstillet med og uden krystaller / sten. Helt ligesom du finder serier, så du kan matche armbånd, øreringe eller halskæde.
 • Halskæder: Du finder forskellige materialer og farver indenfor halskæder med magnet. Udvalget er ikke kæmpe stort, men dækker dog også forskellige rå, søde eller tidløse designs med eller uden vedhæng.
 • Ankelkæder: En ankelkæde som alternativ til armbåndet er måske mere dig. Ankelkæden vil give den samme spirituelle behandling som de andre smykker. Du finder forskellige varianter, størrelser, detaljer og priser.

Magnetbehandling

Magnetbehandling har eksisteret i mange hundrede år og er en smertefri behandling uden bevirkning. Det er dog indenfor det alternative og ikke anerkendt hos Sundhedsstyrelsen. Men den generelle overbevisning er, at magnetbehandling kan forbedre blodcirkulationen og hjælpe eller hele smerter.

Blodets evne til at transporterer ilt forbedres og kroppens celler får en øget tilførelse af ilt og næring. Det hjælper med at føre affaldsstoffer væk. Og det giver et bedre fundament for at kroppen kan hèle sig selv, og forbedre chancerne for vægttab.

Hvad magnetterapi hjælper med?

Hvis du lider af sygdom eller skader, skal du selvfølgelig altid opsøge professionel tilstand som en uddannet læge.

Den alternative magnetterapi siges at kunne hjælpe eller forbedre:

 • Blodcirkulation
 • Ledsmerter
 • Betændelsestilstande
 • Nervelidelser
 • Muskelinfiltrationer

Hvem bør ikke bruge magnetterapi?

Hvis du er gravid, har pacemaker eller insulinpumpe, bør du ikke bruge magnetterapi.

Materialer til magnetsmykker?

Magnetsmykker købes ofte i disse materialer:

 • Silikone: I ren form kan silikone ikke indeholde materialer. Det lette materiale der er sikker mod allergiske reaktioner blandes ofte med f.eks. stål, så smykket kan indeholde magneter.
 • Titanium: Dyrt materiale i en stærk og let form. Et materiale der 100% nikkel fri.
 • Kobber: Kobber i sig selv siges at give positive reaktioner for kroppen. Da der ikke bruges 100% kobber, kan smykket indeholde lille grad af nikkel og smykket bliver mørkere med tiden.
 • Rustfrit stål: Hvis smykket er stort, kan det føles tungt med det bløde materiale. Det er 100% nikkel fri men et materiale der dog kan blive ridset.
Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere