icon
magnetarmbånd test til at finde det bedste armbånd

Magnetarmbånd

Kroppens celler kommunikerer elektromagnetisk, hvor magnetfelter påvirker kroppen og genskaber energicirkulationen. Det  hjælper med bedre blodcirkulation og udskillelse af affaldsstoffer. Helt ligesom magnetfeltbehandling siges at hjælpe på smerter, gigt, søvn og kredsløbet.

Derfor er især magnetarmbånd blevet populære. Blodet løber rundt i hele kroppen, hvor du ”bare” behøver at bære et armbånd i titanium, stål, kobber m.m. Hvilket især har gjort armbånd med magnet populære blandt golfspillere til at modvirke smerter og overbelastning.

I denne test / guide finder du et udvalg af populære armbånd der kan være det nye flotte armbånd til dig selv eller i gave til en veninde, mand eller anden relation og person.

Magnetarmbånd til mænd og kvinder?

Du finder mange forskellige magnetsmykker til både kvinder og mænd. Her er brugen af magnetisme til at lindre led- og muskelsmerter blevet populær i mange henseender, hvor især magnetisk golf armbånd er brugt alle steder. Men magneter er også blevet populær blandt mange andre sportsudøvere og almindelig fritid. Derfor finder du mange forskellige styles og brug af f.eks. hæmatit sten.

Populære magnetsmykker

Du finder forskellige magnetsmykker. Her er armbånd eller armringe de mest populære smykker. Men også disse smykketyper sælges meget:

 • Magnetøreringe: Det gode alternativ til armbåndet, hvis du enten ikke kan lide armbånd eller har et arbejde, hvor du ikke kan bruge armbånd. Du finder et mindre udvalg af magnetøreringe både til huller i øre og øreringe med magnet som placeres bag øret og holder øreringen på plads. De forskellige designs er fremstillet med og uden krystaller / sten. Helt ligesom du finder serier, så du kan matche armbånd, øreringe eller halskæde.
 • Halskæder: Du finder forskellige materialer og farver indenfor halskæder med magnet. Udvalget er ikke kæmpe stort, men dækker dog også forskellige rå, søde eller tidløse designs med eller uden vedhæng.
 • Ankelkæder: En ankelkæde som alternativ til armbåndet er måske mere dig. Ankelkæden vil give den samme spirituelle behandling som de andre smykker. Du finder forskellige varianter, størrelser, detaljer og priser.

Magnetbehandling

Magnetbehandling har eksisteret i mange hundrede år og er en smertefri behandling uden bevirkning. Det er dog indenfor det alternative og ikke anerkendt hos Sundhedsstyrelsen. Men den generelle overbevisning er, at magnetbehandling kan forbedre blodcirkulationen og hjælpe eller hele smerter.

Blodets evne til at transporterer ilt forbedres og kroppens celler får en øget tilførelse af ilt og næring. Det hjælper med at føre affaldsstoffer væk. Og det giver et bedre fundament for at kroppen kan hèle sig selv, og forbedre chancerne for vægttab.

Hvad magnetterapi hjælper med?

Hvis du lider af sygdom eller skader, skal du selvfølgelig altid opsøge professionel tilstand som en uddannet læge.

Den alternative magnetterapi siges at kunne hjælpe eller forbedre:

 • Blodcirkulation
 • Ledsmerter
 • Betændelsestilstande
 • Nervelidelser
 • Muskelinfiltrationer

Hvem bør ikke bruge magnetterapi?

Hvis du er gravid, har pacemaker eller insulinpumpe, bør du ikke bruge magnetterapi.

Materialer til magnetsmykker?

Magnetsmykker købes ofte i disse materialer:

 • Silikone: I ren form kan silikone ikke indeholde materialer. Det lette materiale der er sikker mod allergiske reaktioner blandes ofte med f.eks. stål, så smykket kan indeholde magneter.
 • Titanium: Dyrt materiale i en stærk og let form. Et materiale der 100% nikkel fri.
 • Kobber: Kobber i sig selv siges at give positive reaktioner for kroppen. Da der ikke bruges 100% kobber, kan smykket indeholde lille grad af nikkel og smykket bliver mørkere med tiden.
 • Rustfrit stål: Hvis smykket er stort, kan det føles tungt med det bløde materiale. Det er 100% nikkel fri men et materiale der dog kan blive ridset.
Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere