køb safir sten til lommesten

Safir

Safir pr sten koster mere end ametyst, sodalit og andre sten. Men med safir får du også en “hellig” sten, som den ofte betragtes som.

Hvad er safir sten?

Hvad farve har safir? Den mest almindelige er grønblå/blå safir, men du finder også den hvide, gule, lyseblå, mørkeblå og lyserøde safir. Stenen tilhører korundgruppen og betragtets som en lykkesten i mange kulturer.

Betydning safir sten

Betydning og nøgleord for stenen: Tro – åndelighed

Men stenen i forskellige farver har også andre betydninger ud fra typen:

Gul: indlæringsevne – glæde – styrke
Hvid: gudsnærvær – uskyldighed
Lyseblå: inspiration
lyserød: universets styring – indre styring
mørkeblå: tro – fred – sandhed

Virkning

Stenen er med til at udforske din skabertrang og spire kreativiteten. Det giver dig mulighed for at indfri drømme og udvide horisonten og nysgerrigheden. At bære stenen f.eks. som halskæde giver renhed og siges at skabe troskab og venskaber.

Safir bruges under meditation til at nære evnen, at fokuserer og søge efter sandheden. Det udløser en åndelighed frihed, der kan få dig i kontakt med de indre religiøse følelser.

Safir egenskaber siges at være:

  • Bringer glæde
  • Lykkebringende
  • Giver indre styrke
  • Indlæringsevne
  • Universets styring
  • Indre styring
Skab en positiv atmosfære med æteriske olier

Skab en positiv atmosfære med æteriske olier

Her kan du få inspiration til æteriske oliers historie, afdækker deres unikke egenskaber og konkrete tips til, hvordan du kan integrere disse duftende vidundere i dit eget liv. Uanset om du er nybegynder eller erfaren entusiast, kan du blive inspireret til at skabe en positiv atmosfære og forvandle dit hjem til et sanseligt fristed.
Læs mere
Stjernetegn krystaller: Find din perfekte match og slip dit potentiale løst

Stjernetegn krystaller: Find din perfekte match og slip dit potentiale løst

Denne guide er din nøgle til at låse op for stjernetegn krystallernes hemmeligheder. Du får svar på, hvordan de kraftfulde sten kan forstærke dine unikke kvaliteter og hjælpe med at navigere livets udfordringer. 
Læs mere
Røgelse til afslapning og mindfulness

Røgelse til afslapning og mindfulness

Røgelse til afslapning og mindfulness: Dyk ned i duftenes verden og find ro. Lær om forskellige røgelsetyper, deres virkning og hvordan de kan forbedre dit velvære gennem afslapning, søvn og meditation
Læs mere