icon
køb safir sten til lommesten

Safir

Safir pr sten koster mere end ametyst, sodalit og andre sten. Men med safir får du også en “hellig” sten, som den ofte betragtes som.

Hvad er safir sten?

Hvad farve har safir? Den mest almindelige er grønblå/blå safir, men du finder også den hvide, gule, lyseblå, mørkeblå og lyserøde safir. Stenen tilhører korundgruppen og betragtets som en lykkesten i mange kulturer.

Betydning safir sten

Betydning og nøgleord for stenen: Tro – åndelighed

Men stenen i forskellige farver har også andre betydninger ud fra typen:

Gul: indlæringsevne – glæde – styrke
Hvid: gudsnærvær – uskyldighed
Lyseblå: inspiration
lyserød: universets styring – indre styring
mørkeblå: tro – fred – sandhed

Virkning

Stenen er med til at udforske din skabertrang og spire kreativiteten. Det giver dig mulighed for at indfri drømme og udvide horisonten og nysgerrigheden. At bære stenen f.eks. som halskæde giver renhed og siges at skabe troskab og venskaber.

Safir bruges under meditation til at nære evnen, at fokuserer og søge efter sandheden. Det udløser en åndelighed frihed, der kan få dig i kontakt med de indre religiøse følelser.

Safir egenskaber siges at være:

  • Bringer glæde
  • Lykkebringende
  • Giver indre styrke
  • Indlæringsevne
  • Universets styring
  • Indre styring
Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Ideer til hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress, ved at krystaller hjælper med at slappe af og frigøre negative følelser, så du bedre kan håndtere stress i dit liv.
Læs mere
find de bedste æteriske olier mod angst

Bedste æteriske olier mod angst

Find svar på de bedste æteriske olier mod angst og oliernes virkninger på kroppen, så du forstår hvordan du sikkert kan bruge æterisk olie i dit daglige liv.
Læs mere
find krystaller der kan ændre dit held

6 Krystaller der kan ændre dit held

Her får du et par ideer til krystaller der kan ændre dit held. Krystaller der giver held og lykke ved hjælpe at bringe positive forandringer ind i dit liv.
Læs mere