Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
køb safir sten til lommesten

Safir

Safir pr sten koster mere end ametyst, sodalit og andre sten. Men med safir får du også en “hellig” sten, som den ofte betragtes som.

Hvad er safir sten?

Hvad farve har safir? Den mest almindelige er grønblå/blå safir, men du finder også den hvide, gule, lyseblå, mørkeblå og lyserøde safir. Stenen tilhører korundgruppen og betragtets som en lykkesten i mange kulturer.

Betydning safir sten

Betydning og nøgleord for stenen: Tro – åndelighed

Men stenen i forskellige farver har også andre betydninger ud fra typen:

Gul: indlæringsevne – glæde – styrke
Hvid: gudsnærvær – uskyldighed
Lyseblå: inspiration
lyserød: universets styring – indre styring
mørkeblå: tro – fred – sandhed

Virkning

Stenen er med til at udforske din skabertrang og spire kreativiteten. Det giver dig mulighed for at indfri drømme og udvide horisonten og nysgerrigheden. At bære stenen f.eks. som halskæde giver renhed og siges at skabe troskab og venskaber.

Safir bruges under meditation til at nære evnen, at fokuserer og søge efter sandheden. Det udløser en åndelighed frihed, der kan få dig i kontakt med de indre religiøse følelser.

Safir egenskaber siges at være:

  • Bringer glæde
  • Lykkebringende
  • Giver indre styrke
  • Indlæringsevne
  • Universets styring
  • Indre styring
Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere