køb safir sten til lommesten

Safir

Safir pr sten koster mere end ametyst, sodalit og andre sten. Men med safir får du også en “hellig” sten, som den ofte betragtes som.

Hvad er safir sten?

Hvad farve har safir? Den mest almindelige er grønblå/blå safir, men du finder også den hvide, gule, lyseblå, mørkeblå og lyserøde safir. Stenen tilhører korundgruppen og betragtets som en lykkesten i mange kulturer.

Betydning safir sten

Betydning og nøgleord for stenen: Tro – åndelighed

Men stenen i forskellige farver har også andre betydninger ud fra typen:

Gul: indlæringsevne – glæde – styrke
Hvid: gudsnærvær – uskyldighed
Lyseblå: inspiration
lyserød: universets styring – indre styring
mørkeblå: tro – fred – sandhed

Virkning

Stenen er med til at udforske din skabertrang og spire kreativiteten. Det giver dig mulighed for at indfri drømme og udvide horisonten og nysgerrigheden. At bære stenen f.eks. som halskæde giver renhed og siges at skabe troskab og venskaber.

Safir bruges under meditation til at nære evnen, at fokuserer og søge efter sandheden. Det udløser en åndelighed frihed, der kan få dig i kontakt med de indre religiøse følelser.

Safir egenskaber siges at være:

  • Bringer glæde
  • Lykkebringende
  • Giver indre styrke
  • Indlæringsevne
  • Universets styring
  • Indre styring
Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere