Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
køb malakit til glæde og oprydning

Malakit

Malakit i den dyb grønne farve er en meget stærk sten.

Energien fra stenen vil grave sig ned i dit inderste, hvor du finder dine fortrængte følelser, smerte, afmagt, jalousi, angst og måske sorg.

At komme ned hvor det fortrængte har rod, vil hjælpe dig med trække dem og få forløst følelserne.

En af de mere kendte sten på højde med agat, rosakvarts, ametyst med flere. Stenen er et vandholdigt kobbercarbonat som du ikke kan se igennem.

Malakit betydning?

Betydning og nøgleord for Malakit: Glæde – oprydning

Virkning

Undgå at dine uforløste følelser giver skade på krop og sind, ved at arbejde med Malakit carbonaten. Her kan du lade malakitten arbejde over de smertefulde steder på kroppen.

Ved at forløse det indestængte med en god oprydning, vil du opnå fornyet glæde og lære at det er okay du viser dine følelser.

  • Glæde
  • Oprydning
  • Forløsningssten
  • Forløser følelser
  • Kend dig selv
Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere