Hvad er tarotkort?

Hvad er tarotkort? Tarotkort passer utroligt godt ind i den spirituelle verden. Derfor går du ikke helt galt i byen, hvis du tænker på spåkoner og lignende, når du også tænker på tarotkort. Sådan hang det nemlig sammen i gamle dage, hvor det i dag kan være næsten hvem som helst, der kan finde ud af tarotkort, hvis de bruger tid på at sætte sig ind i, hvordan man skal bruge dem og åbner deres sind.Og i dag er stjernetegn med horoskop og tarot blevet utrolig populært.

Tarotkort er en af mange forskellige former for sådanne kort, der kan hjælpe dig med udviklingen i dit liv.

 

Populære tarotkort der også er for dig

Rider Waite Tarot

Start med Rider Waite tarotkort standard

Ærkeengle Power Tarotkort

køb Ærkeengle power tarotkort

Crowley Tarot ABC

Crowley Tarot ABC tarotkort sæt

 

Tarotkort

Tarotkort er en meget anderledes form for spillekort, som ikke kun bruges til sjov og ballade, men derimod også bruges til at hjælpe personer videre med deres liv. De kan både hjælpe med at kigge ind i fremtiden, tænke over problemstillinger og bekymringer i nutiden og få rådgivning og vejledning. En sæt tarotkort består af hele 78 kort med flotte illustrationer på begge sider. Alle disse kort er opdelt i to kategorier, som henholdsvis er den store og den lille Arkana.

 

Den store Arkana?

hvordan bruger du tarotkort og til hvad?

Den store Arkana består af kun 22 af kortene. Her får du blandt andet Narren, Djævlen, Skæbnehjulet og mange andre. Disse kort repræsenterer de store begivenheder i livet og de langsigtede hændelser og energier. Her vil du blandt andet også finde kort, der repræsenterer idealer og moral. Her er alle kortene nummererede fra 1-21, hvor det sidste kort 0 også er kendt som Narren.

 

Den lille Arkana?

Den lille Arkana består derimod af alle de resterende kort, som i alt er hele 56 kort. Disse kort minder meget om almindelige spillekort, som bare indeholder sæt med navne som bægre, stave, sværd og mønter i stedet for hjerter, ruder, spar og klør. Her består hvert af de 4 sæt af 14 kort, som er nummererede fra 1-10. Hvert enkelt sæt betyder noget i forhold til forskellige dele af dit liv. Her er det nogle af de mindre betydelige og hverdagsagtige begivenheder i din hverdag.

Hvert enkelt kort har hver deres betydning. Hvis du får et stort Arkana kort og efterfølgende et lille Arkana kort med samme emne, kan det betyde, at emnet er ved at miste betydningen i dit liv. Hvis kortene vender på hovedet, vil det betyde det modsatte.

Se denne engelske video med 101 FAQ om tarot:

 

De store Arkana kort

Det kan være ligesom en jungle at finde ud af, hvad alle de forskellige kort betyder. Det kan specielt gælde for de store Arkana kort. Derfor kan du herunder læse mere om hvert enkelt kort.

 • Nr. 0 – Narren: Dette kort kan repræsentere tro og symbolisere begyndelsen på noget nyt. Men på samme tid kan det også være et udtryk for det uigennemtænkte, spontane og yderst skøre.
 • Nr. 1 – Magikeren: Koncentration, opmærksomhed, bevidsthed, styrke og aktiv handling.
 • Nr. 2 – Ypperstepræstinden: Det ubevidste, det mystiske, en situations potentiale og dit eget potentiale.
 • Nr. 3 – Kejserinden: Skønhed, femininitet, fertilitet, overflod, naturen og det naturlige.
 • Nr. 4 – Kejseren: Solidt fundament og struktur – det organiserede og solide. En faderfigur og autoritet.
 • Nr. 5 – Ypperstepræsten: Forholdet til andre, identiteten i det sociale, traditioner, religion og tro.
 • Nr. 6 – De elskende: Forhold, seksualitet, de dybere værdier og personlig moral.
 • Nr. 7 – Vognen: Vinderlyst, målrettethed, viljestyrke, kontrol og selvtillid.
 • Nr. 8 – Styrke: Empati, tålmodighed, styrke, kontrol og mod.
 • Nr. 9 – Eneboeren: Periode for at finde en indre vejledning og kigge indad.
 • Nr. 10 – Skæbnehjulet: Karma, livscyklusser og skæbne. Det viser, at der kommer et vendepunkt i dit liv. Det bringer desuden også held.
 • Nr. 11 – Retfærdighed: Retfærdighed, ansvar, lovgivning og sandhed.
 • Nr. 12 – Den hængte mand: Betyder at være bundet til noget, at sige farvel til noget og opofrelse.
 • Nr. 13 – Døden: Det betyder, at der kommer nogle forandringer og overgangsfaser i dit liv. At der kommer noget, du ikke kan kæmpe imod. Fravalg og afslutninger.
 • Nr. 14 – Mådehold: Balance, tålmodighed og tilbageholdenhed.
 • Nr. 15 – Djævlen: Afhængighed, seksualitet og materialisme.
 • Nr. 16 – Tårnet: Afsløringer, pludselige forandringer, uro, kaos og katastrofer.
 • Nr. 17 – Stjernen: Inspiration, spiritualitet, håb og fornyelse. Kortet giver også ro.
 • Nr. 18 – Månen: Usikkerhed, uro og frygt. Viser illusionen og det ubevidste.
 • Nr. 19 – Solen: Positivt kort med vitalitet og dynamik. Viser succes, lykke, varme, sjov og glæde.
 • Nr. 20 – Dommen: Det indre kald – genfødsel og tilgivelse.
 • Nr. 21 – Universet: Det kan betyde, at der er rejser på vej. Det betyder også færdiggørelse, opnåelse og afslutning af noget.

 

Få hjælp med tarotkort

Mange vælger selv at anskaffe sig et sæt tarot kort for selv at kunne bruge dem en gang i mellem. Her kan det være en god idé virkelig at læse op på, hvad de forskellige kort betyder, og hvordan du skal bruge og læse dem. Ellers vil de ikke virke på den rigtige måde for dig. Kig på udvalget af bøger om tarot i vores store udvalg indenfor bøger om det spirituelle.

Du kan i stedet også vælge at få hjælp med tarotkortene. Her kan du besøge en clairvoyant, som kan lægge dem for dig. På den måde vil personen kunne tyde kortene for dig og hjælpe dig med at bearbejde dem på samme tid.

Din mening?
Sending
User Rating 5 (2 votes)

Skriv en kommentar