Find dine sten

krystaller og sten

 

Her på Krystalsten finder du et stort udvalg af sten og krystaller. Her finder du de polerende som rå sten. Helt ligesom du finder forskellige typer af krystal stave til pynt, dekoration, healing eller til den psykiske som fysiske påvirkning.

se udvalget af populære krystaller

Hvordan virker krystaller?

Krystaller kommer naturligt fra naturens side. Og det gør sig selvfølgelig også gældende for sten med healende energi som Ametyst, Citrin og andre der bruges til at heale og rense sind og krop. Du renser og healer ved at bruge krystaller på bestemte punkter af kroppen. Din chakra der bygger på energipunkterne kan renses ved hjælp stenens energi. Både krop og sten består af fine svingninger, som ved behandling af den specifikke sten til den specifikke kropsdel, vil stenes svingninger påvirke kroppens svingninger og derved genoprette balancen.

find de sten til healing
ic_fetures_01.png

Hvad er forskelle på sten?

Der findes mange forskellige krystaller og sten. Her er det ikke materiale og farver som er de afgørende forskelle. For stenene har forskellige egenskaber til at heale og hjælpe mod psykiske som fysiske sygdomme. Her er smaragd, ametyst, rosakvarts, akvamarin, månesten, rubin og andre de populære sten. Når du skal heale, skal der bruges forskellige sten der er velegnet til formålet.