inspiration til

Rosakvarts

Vil du gerne skærmes mod negative ideer og tanker? Måske kærligheden trænger til at blive bekræftiget?

Rosakvarts sten også kaldet kærlighedsstenen, er nok den mest kendte og populære sten, kan hjælpe dig til afskærme mod negative vibrationer der både er de psykiske som fysiske.

Kvartsstenen kommer i den søde rosa farve der kommer af titanoxyd og mangan indhold, og som er særdeles tiltrækkende for alle personer. For stenen symboliserer harmoni, ro og kærlighed.

Rosakvarts sten betydning?

Betydning af Rosakvart sten / Nøgleord: Kærlighed – Tilgivelse!

Virkning

Energien fra hjertestenen der symboliserer netop kærlighed og harmoni, giver dig den rolige følelse af af tryghed. Her lærer du at tilgive for kun når du kan tilgive, vil du finde absolut ro og kærligheden. Stenen bliver brugt under healing til netop at tilgive dig selv og andre, så du løser op for negative tanker og energier, så kærligheden kan få din fulde opmærksomhed.

Stenen som du må eje, er ligesom Ametyst sten også en populær sten til smykker som halskæder. Den gode energi og et smukt smykke kan godt give mere ro og harmoni i livet.

Rent fysisk bruges Rosakvarts til at skærme med stråler fra tv- og computerskærme. Det kræver dog, at du skifter stenen ofte. Derudover, som der dog er delte meninger om, er at stenen kan afhjælpe snorken.

  • Kærlighedssten
  • Symboliserer kærlighed og harmoni
  • lærer dig at tilgive
  • Afskærmning af fysiske stråler

 

rosakvarts sten køb