icon

Ancient Ylang Ylang Æterisk Olie

49,00 kr
Fragt 39 kr 1-3 dages levering PostNord Fri fragt over 599 kr

Ancient Wisdom ylang ylang æterisk olie som kan være din afslappende duft til diffuser, brænder eller måske til sauna.

Ylang ylang træets blomster fra Indonesien, Malaysia og Filippinerne er populær til kosmetik, parfume, massageolie m.m. Duften er kendt for sin beroligende og afslappende effekt. Hvilket har gjort den æteriske olie populær til både privat brug som f.eks. til saunagus.

**OBS

  • Opbevares utilgængeligt for børn.
  • Æterisk olie må aldrig indtages eller komme i kontakt med øjne eller følsomme områder.
  • Æterisk olie må aldrig bruges ufortyndet på huden, da olien kan indeholde allergifremkaldende stoffer.

Specifikationer

  • Variant: Ylang Ylang
  • Mængde: 10 ml (40 gram)
  • Ingredienser: Cananga Odorata
  • IFRA Certificate
  • Producent: Ancient Wisdom
  • Latinsk navn: Ananga Odorata
  • Oprindelse: Comorerne(Comoros)