icon
køb Apachetåre til lys

Apachetåre

Apachetåre har en gammel indiansk betydning. Her anså apacheindianerne stenen for at bringe dig indsigt til at se lyset for enden af den.

BETYDNING AF APACHETÅRE

Betydning / NøgleordForløsning – lys

Brug stenen til at opnå forløsning hvad end det er tilgivelse af dig selv eller andre. Det kræver energi til at være objektiv om de ting, du ikke selv kan eller vil se. Men ikke før du møder lyset på den anden side, kan du opnå forløsningen.

Rent fysisk vil stenen også give dig gode egenskaber. Den kan være med til at give en afspændende virkning. Her er det forløsning af hovedpine og spændinger som Apachetåren afhjælper med.

Virkning:

  • Forløsning
  • Lys
  • Forløsning af sorg
  • Slip bitterhed
  • Fjern sårede følelser
  • Mød verden med åben sind
Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Ideer til hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress, ved at krystaller hjælper med at slappe af og frigøre negative følelser, så du bedre kan håndtere stress i dit liv.
Læs mere
find de bedste æteriske olier mod angst

Bedste æteriske olier mod angst

Find svar på de bedste æteriske olier mod angst og oliernes virkninger på kroppen, så du forstår hvordan du sikkert kan bruge æterisk olie i dit daglige liv.
Læs mere
find krystaller der kan ændre dit held

6 Krystaller der kan ændre dit held

Her får du et par ideer til krystaller der kan ændre dit held. Krystaller der giver held og lykke ved hjælpe at bringe positive forandringer ind i dit liv.
Læs mere