Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
hvad er opal sten betydning

Opal sten betydning

Opal sten betydning? Opal er forførende sten der også kan kan være en følelsesmæssig katalysator der ofte er forbundet med lidenskab, kærlighed, lyst og erotik. Stenen giver lyst til leg som også kan være mere lidenskabelig. Det bruger du til at nå dybere i sjælen der kan give dig en god balance i livet kombineret med andre krystaller og sten.

Opal er fødselssten for dig der er født i oktober måned. Du finder stenen i mange forskellige nuancer som farveløse, sort, hvid, rød og blå.

Hvad er en opal?

En opal er en ikke-krystalliseret form af mineralet silica. Den har i mange år været anset som en utroligt værdifuld sten, hvilket blandt andet er på grund af dens utroligt flotte struktur og anderledes farver.

Opalen kan også findes i flere forskellige former, som både kan være rund, flad og ru. Da der findes så mange forskellige variationer af den flotte opal, siger man, at der ikke findes to ens. Men der er også forskel på en almindelig opal og en ædelopal. Hvis en opal har det klassiske flotte farvespil, er det faktisk en ædelopal.

En opal er også lidt anderledes end de fleste andre sten, da den består af en del vand. Hvis ikke opaler får nok fugt og ligger for tørt, kan de risikere at tørre ud og sprække. Selve farvespillet vil også blive svagere. Falske opaler vil tørre ud, så snart de fjernes fra den væske, de er blevet lavet i.

Se også: Onyx sten betydning?

Hvad bruges opal sten til?

Opaler er en utroligt dyrebar sten, der i mange år har været brugt til smykker. Her kan du få opaler, som passer til alverdens smykker. På et tidspunkt var opalen endda langt mere populær og værdifuld end mange andre former for sten og krystaller. Hvis du bærer den i et smykke, vil den hele tiden kunne modtage fugt fra din hud og fra luften, så den ikke sprækker. Derfor er det en god idé at gå med den så meget som muligt.

Ifølge nogle mennesker er opalen ikke kun smuk at kigge på, men også utroligt praktisk. Hvis du bærer den som smykke, vil den have helbredende kræfter. Du kan også besøge en alternativ healer, der vil bruge en opal til at helbrede diverse former for fysiske og psykiske sygdomme ved hjælp af dens indre energi, som vil blive overført til din krop. Den vil endda også kunne hjælpe dig på det spirituelle plan. Derfor er opalen meget populær på mange forskellige måder.

Nogle mener, at en opal repræsenterer letsind og livsglæde ud fra stenens betydning i forhold til energier. Den siges endda også at kunne ophæve både slemme og milde depressioner, så du kommer ind i en bedre periode. Du vil også få hjælp til et langt bedre kærlighedsliv, hvis du bruger den som smykke. Sidst men ikke mindst kan den endda også vække dine kreative evner, hjælpe dig med at drømme, give den nødvendige forståelse for at nå dybere ind i sjælen og åbne op for både accept og indsigt.

Hvad er kvarts og krystaller?

Der findes utroligt mange flotte former for sten, hvor mange også er langt mere værdifulde end andre. Disse sten kommer ofte fra kvarts og krystaller. Kvarts dannes over utroligt mange år i grotter. Her vil der i løbet af mange år langsomt dannes krystaller ud fra denne kvarts. Disse krystaller kan se meget forskellige ud, og derfor også blive yderst værdifulde og eftertragtede på hver deres måde. Disse krystaller er også yderst populære i dag.

En krystal kan også dannes på forskellige måder. Her kan de enten dannes via et hårdt pres over en meget lang periode eller via et temperaturskift. Det kan du også se mange forskellige eksempler på. En diamant er blandt andet blevet dannet over mange år via et stort pres. I dag kan den både bruges industrielt, til healing og i smykker. Du vil også kunne se helt almindelige små krystaller til hverdag. Her kan du nemt finde dem i køkkenet i form at køkkensalt og sukker. Du kan også kigge på både frost og sne for at se nogle flotte former for krystaller, der er dannet på kort tid over et temperaturskift.

Se også: Hvordan virker krystaller?

Hvor du kan anskaffe dig opal

En opal kan anskaffes i flere forskellige lande, afhængig af hvordan den skal se ud. Oftest findes de nær jordens overflade, hvor der engang strømmede varme kilder. I Australien kan du finde hele 95 % af verdens opaler. Her kan du typisk finde den sorte opal, hvor den hvide opal kan findes i Europa og ildopalen kan findes i Mexico. Men du kan også finde opaler i Brasilien, Idaho, Mexico, Etiopien og Mali.

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere