køb mælkesten der styrker koncentrationsevne

Mælkesten

Mælkstenen der er en hvid chalcedon kan hjælpe dig til udtrykke dig og generel kommunikation.

Den hvide sten er kendt fra diverse danske, svenske, norske og andre børneudsendelser, hvor magi og trylleri er omdrejningspunktet. Stenen er nemlig lidt magisk og flot, hvor du kan styrke din koncentrationsevne og når der skal læres.

Betydning mælkesten?

Betydning / nøgleord for mælkesten: Mod – Kommunikation – Læring

Virkning

Styrk din egen bevidsthed og brug stenen til kommunikation og når du vil lære. Stenen er med at fjerne begrænsninger og hæmninger som derved giver dig styrket mod på livet.

  • Hvid chalcedon
  • Styrker koncentrationsevne
  • Ansporer kommunikation
  • Hjælper med livsmodet
  • Læring
brug bedste tarot apps til IPhone & Android

5 bedste tarot apps til IPhone & Android

Vi har fundet et udvalg af de bedste tarot apps til Android og IPhone(iOS). De forskellige apps er dog ikke på dansk. Men de 5 apps er valgt ud fra at være brugervenlige apps indenfor generel viden om at lægge tarotkort, betydninger og detaljer om kortene.
Læs mere
Skab en positiv atmosfære med æteriske olier

Skab en positiv atmosfære med æteriske olier

Her kan du få inspiration til æteriske oliers historie, afdækker deres unikke egenskaber og konkrete tips til, hvordan du kan integrere disse duftende vidundere i dit eget liv. Uanset om du er nybegynder eller erfaren entusiast, kan du blive inspireret til at skabe en positiv atmosfære og forvandle dit hjem til et sanseligt fristed.
Læs mere
Stjernetegn krystaller: Find din perfekte match og slip dit potentiale løst

Stjernetegn krystaller: Find din perfekte match og slip dit potentiale løst

Denne guide er din nøgle til at låse op for stjernetegn krystallernes hemmeligheder. Du får svar på, hvordan de kraftfulde sten kan forstærke dine unikke kvaliteter og hjælpe med at navigere livets udfordringer. 
Læs mere