Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
brug bedste tarot apps til IPhone & Android

5 bedste tarot apps til IPhone & Android

Tarot har eksisteret siden 1500 tallet, og heldigvis blevet noget for de mange mere end de få. I nutidens teknologiske tidsalder er tarotkort selvfølgelig også kommet online. Helt ligesom du læser dette, så finder du stort set alt den information og kurser som du skal bruge både på hjemmesider og efterhånden et stort udvalg af apps.

Vi har fundet et udvalg af de bedste tarot apps til Android og IPhone(iOS). De forskellige apps er dog ikke på dansk. Men de 5 apps er valgt ud fra at være brugervenlige apps indenfor generel viden om at lægge tarotkort, betydninger og detaljer om kortene.

Labyrinthos Tarot Reading

En populær og gratis app til dig der vil lære tarotkort lægning og dig der vil genopfriske og holde ved lige. Der er 12.000 anmeldelser i Google Play med rigtig mange positive anmeldelser. Her dækker de negative kommentarer for det meste over bugs i appen eller den lukker af sig selv. Den gennemsnitlige rating er 4,8 ud af 5.

Appen er afløser til den populære Golden Thread Tarot. Du får mulighed for at vælge forskellige sæt til daglig tarot læsning i en nem visning alle kan følge. Samtidig dækkes der bredt med karriere, kærlighed m.m. Du får gode lektioner til at lære de 78 kort og betydninger.

Den største ulempe ved denne app er, at du skal lave et login for at bruge appen. Helt ligesom med alle andre apps i dag, er det en gratis app med mulighed for tilkøb i appen.

Designet er moderne og stilrent, hvor der måske mangler det lidt mere farverige og eventyrlige tarot udtryk.

Galaxy Tarot

Galaxy Tarot er den mest downloaded app på Google Play med over 27000 anmeldelser. Galaxy Tone der står bag appen, har kun fremstillet tarot appen til Android.

Appen er gratis, men kommer med købsmuligheder i appen. Hvilket kan være ret irriterende, men samtidig noget der findes i stort set alle apps i dagens Danmark.

Galaxy Tarot giver dig et tarot leksikon, tarot lægning og mulighed for at lave dine egne mikset sæt. En god og populær app der giver lidt ekstra, hvor du f.eks. simulerer kortblanding og trækning af tilfældig kort i sættet.

Designet kunne trænge til en opdatering. Men navigation er ganske god og nem at finde rundt i med klare overskrifter og guides.

Appen kan bruges af øvede, men den er nok hovedsagelig egnet til dig der er ny indenfor tarot.

Classic Rider-Waite tarot

Classic Rider-Waite tarotkort findes også online med denne populære app til Android og iOS. Appen er velegnet til nybegyndere eller til dig der

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere