Undskyld: Vi oplever problemer med at bestille varer på grund af betalingsmodul. Du kan sende en mail på kontakt@krystalsten.dk med bestilling, eller prøve senere hvor det kommer op igen; undskyld besværet
Hvad er fjernhealing og hvordan virker det?

Hvad er fjernhealing og hvordan virker det?

Hvad er fjernhealing og hvordan virker det? Fjernhealing er en holistisk praksis, der bruger energi til at helbrede fra et hvilket som helst sted. Det kan gøres på afstand via telefonopkald eller videokonferencer og ved at sende energi gennem intentioner.

Få svar på den teorien bag denne praksis, de forskellige former for fjernhealing der findes i dag og de potentielle fordele ved denne form for healing. Fjernhealing siges at have potentiale til at øge velvære og vitalitet samt bidrage positivt generelt.

Hvad er fjernhealing, og hvordan virker det?

Fjernhealing er en holistisk medicinsk praksis, der bruger energi til at helbrede mennesker, dyr og planter fra et hvilket som helst sted.

Fjernhealing er baseret på troen, at alle væsener har deres egen unikke energi, også kendt som livskraft eller Qi. Teorien er at denne energi kan bruges til at reducere følelser af smerte og sygdomsgener. Det skal nævnes,at der er ikke findes nogen videnskabelig dokumentation til at understøtte at fjernhealing har nogen gavnlige virkninger.

Processen med fjernhealing skaber forbindelse mellem to personer gennem intentioner eller åndelige energier. Denne healings transaktion begynder med en healer der sender energi gennem intentioner enten via telefonopkald eller videokonferencer. Behandleren behandler derefter modtager modtageren ved direkte strømning af healerens Qi-energi til modtagerens krop. Her behandles balancen mellem energiflowet i hele kroppen for at genoprette sundhed.

Forskellige typer af fjernhealing

Der findes forskellige typer af fjernhealing, herunder krystal eller reiki healing.

Reiki er en japansk terapi der bruger "universel livsenergi" der søger at genoprette balance og harmoni i krop, sind og ånd. Det arbejder på chakraerne gennem symboler og energifeltet mellem personer der modtager healinger og praktiserende healer.

De forskellige metoder skal alle bruges effektivt sammen med andre terapier for at opnå de bedste resultater. Hver metode har sin egen teknik og ansvarlighed til helbredelse.

Hvorfor bruge fjernhealing?

Der findes forskellige fordele ved at bruge fjernhealing:

  • Bekvemmelighed: Fjernhealing kan udføres hvor som helst, hvilket eliminerer behovet for at skulle bevæge sig for at blive behandlet.
  • Tilgængelighed: Du kan få adgang til fjernhealere fra hele verden uden at skulle forlade dit hjem eller kontor.
  • Alsidighed: Mange forskellige former for energiarbejde (f.eks. Reiki, krystalterapi, lydterapi) og meditation/afspændingsteknikker kan anvendes under fjernhealingssessioner.
  • Afslapning: Mange føler sig afslappede efter fjernhealingbehandlinger, da de ikke behøver at bekymre sig om at finde tid i deres kalender til en aftale; i stedet kan du slappe af i dit eget hjem, mens du modtager energiarbejde på afstand.
  • Fokus: Fjernhealing fokuserer ofte på at støtte dig i at træffe selvhelbredende beslutninger, så du bedst kan bruge den energi, der er tilgængelig for dig; det hjælper også med at bringe dig tættere på dine mål.
  • Positiv energi: Vedvarende positive vibrationer og energier omslutter ofte klienten under en session af fjernhealing, som begynder lige efter, at behandleren har muliggjort en energisk forbindelse til klienten. På denne måde kan du føle sig hensat i et sted af harmoni og ro, selvom det sker på afstand.

Tips til succesfuld udøvelse af fjernhealing

For at opnå det bedste resultat i fjernhealing skal både sender og modtager være åbne overfor healingen.

En effektiv fjernhealingssession begynder med at visualisere den person, der bliver behandlet. Dette giver terapeuten mulighed for at forbinde sig med deres energifelt, så de kan sende healingsenergi direkte til personen. Visualisering kan hjælpe med at gendanne balancen mellem sender-modtagers energifelter ved hjælp af meditation eller andre afslappende øvelser. Det er vigtigt for terapeuten at holde et positivt sind hele vejen igennem processen; deres intentioner bør altid være rettet mod hvad der vil være bedst for modtagerens velvære og helbredelse.

Forberedelsen er vigtig; det handler om planlægning af rutiner såsom ændring af lysnings niveauer i rummet, tænde røgelse, æteriske olier eller anvendelse af beroligende musik som baggrundsmusik - alle disse elementer bidrager til et miljø der fremmer healing.

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere