hvad er fjernhealing?

Hvad er fjernhealing?

Hvad er fjernhealing?

Healing har eksisteret i mange tusinde år. Hvis vi har været skadet, har vi også fundet på en måde, hvorpå denne skade kunne helbredes. Nogle af disse måder har fungeret godt, mens andre kun har gjort det være.

Dengang vi begyndte at leve i stammer, fik vi også såkaldte medicinmænd. Disse medicinmænd blev de mægtigste i hele stammen, da de kunne heale de sårede. Siden da har vi udviklet det yderligere, så vi har opfundet en masse forskellig medicin, som både kan bruges til fysiske og psykiske skader. I dag er healing derimod noget inden for meget alternative behandlingsmetoder. Det vil kunne bruges på mange forskellige måder og til mange forskellige former for sygdomme og skader.

En behandler tror på, at ved at heale vil der blive overført energi fra et sted til et andet. Denne energi vil kunne helbrede det beskadiget sted. Nogle healere har brug for at røre det beskadiget sted, nogle har brug for redskaber som blandt andet krystaller for at kunne heale, mens andre kan fjernheale. Fjernhealing er, når man kan heale over en længere fysisk afstand.

Hvad kan behandles ved hjælp af fjernhealing?

Healing har været fremme i mange år, hvor man har kunne helbrede både fysiske, psykiske og endda også de spirituelle skader og sygdomme. Derfor kan healing anbefales af mange, hvis man lider af skader, som hverken en læge eller psykolog kan løse, eller hvis det tager for lang tid, og der er bivirkninger på deres behandlinger. Det er her, healing kan komme de fleste mennesker til gode.

Med fjernhealing mener man, at det er ens egen bevidsthed, der skal heale. En gang i mellem har man bare brug for hjælp til at finde ud af, hvordan man kan heale sig selv. På den måde vil man ikke være begrænset af hverken sted eller tid. De mange forskellige grene af healing kan helbrede på mange forskellige måder. De kan også helbrede mange forskellige former for fysiske, psykiske eller spirituelle sygdomme.

Mange af de personer der ønsker hjælp fra en fjernhealer og er kommet ud med et godt resultat, henvender sig som regel med hovedpine og rygproblemer. De kan også henvende sig med psykiske problemer som depression, sorg og stress. Selv spirituelt henvender de sig ofte med personlig og åndelig udvikling, der kan hjælpe dem med at gå et bedre liv på længere sigt. De helt slemme henvendelser kommer ofte fra personer, der lider af bivirkningerne fra kræftbehandling.

Hvordan foregår en behandling med fjernhealing?

En behandling med healing kan foregå på mange forskellige måder, da det også er det, der adskiller de forskellige healere fra hinanden. En behandling med fjernhealing kan ske, hvor du sidder i dit eget hjem, og din behandler sidder i den anden ende af landet. Selve behandleren vælger at forestiller sig klienten foran sig, så det vil virke som om, at personen er fysisk tilstede og på den måde kunne se og føle de samme energier. En gang i mellem vælger behandleren at sidde foran en stedfortræder, for det fysisk stadig vil være klientens energier, som behandleren ser.

Selvom behandleren og klienten ikke behøver at sidde i rum sammen, så er det ofte en god idé med en eller anden form for forbindelse. Det kan være over telefonen eller blot et billede af klienten. Først og fremmest vil klienten kontakte behandleren for at aftale tid og have en samtale, hvor der tales om, hvad klienten fejler. Efterfølgende behøver klienten ikke engang forholde sig på nogen bestemt måde på det valgte tidspunkt, når behandleren går i gang med fjernhealingen. Behandlingen vil som regel tage mellem 20 og 40 minutter, hvorefter klienten og behandleren vil tale sammen om forløbet. Dette er en måde, som de fleste fjernhealere tager brug af, mens andre godt kan gøre det på andre måder.

Nogle foretrækker andre former for healing end fjernhealing. Her vil du som regel skulle være i samme lokale som behandleren, eller måske endda slet ikke have en behandler, hvis du vil klare dig selv. Der findes en masse forskelle og ulemper ved alle delene. Derfor er det vigtigt, at du vælger den form for behandling, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvor du kan få fjernhealing

Det smarte ved fjernhealing er, at du kan være i dit hjem, på dit arbejde eller lignende, mens behandleren kan sidde i den anden ende af landet og fuldføre healingen. Det eneste det kræver er, at du har en telefon, så du kan snakke med behandleren. For at finde en fjernhealer behøver du bare tage et hurtigt kig på nettet, da der findes mange. Det gør det også langt mere sandsynligt for dig at kunne få en hurtig tid, så du kan få hjælp hurtigst muligt.

Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere