Du kan bestille her: Der har været problemer med betalingsmodul i forhold til betaling, men det virker igen, undskyld for besværet
Hvordan bruger du krystaller?

Hvordan bruger du krystaller?

Hvordan bruger du krystaller og sten?

Krystaller kan bruges på mange forskellige måder. Krystaller og sten kan bruges som pynt, men også populære som et smykke. Krystaller er ofte brugt til healing alene eller hos healer.

Du kan også vælge at gå med en sten i lommen, under hovedpuden eller i diverse olier. Krystalsten sammen med olie kræver dog, at du har en basisolie hvor stenen skal ligge i omkring 24 timer.

Se også: Krystaller der kan bringe held

Hvordan du kan bruge krystaller?

Du kan bruge krystaller på mange forskellige måder i hverdagen, hvor det selvfølgelig gælder om, at du får energien fra sten bedst muligt, hvad end det er som healing, meditation eller alene i hverdagen.

Smykker med krystaller kan være den oplagte måde at bruge stenen. Her gælder det dog om, at stenen er renset bedst muligt. En ring, armbånd, øreringe eller en halskæde med f.eks. en ametyst eller andet, kan både være smukt og hjælpe dig.

Du kan også have stenen tæt på kroppen som en lommesten eller bære stenen i hånden. Helt ligesom du kan sove med stenen under hovedpuden eller ved natbordet.

Krystal i en basis eller æterisk olie er også en mulighed. Det giver både energien fra stenen og oliens gavnlige egenskaber for huden.

Krystaller er også blevet mere populært som krystal drikkessens. Det er dog en noget mere vidtgående løsning, hvor krystallerne skal ligge i et glas vand f.eks. natten over.

købe billige krystaller i forskellige typer

Se udvalg: Vores lommesten

 

Har krystaller en virkning?

Der er ingen videnskabelig beviser på, at krystaller hjælper dig psykisk eller fysisk. Hvis du ikke tror på gavnlige virkninger, så vil det ikke ske.

Mange mener at krystaller og sten gavner fysiske skavanker som mavesmerter, hovedpine og meget andet. Men i forhold til fysiske problemer så skal du altid henvende dig hos lægevidenskaben frem for at overlade helbredsproblemer til spirituelle løsninger.

Krystaller giver dog gavnlige virkninger for mange mennesker. Hvor det at have sten stående fremme i stuen, ikke vil være så gavnligt som at have stenen tæt på kroppen.

Sten bruges til meditation og afbalanceringen af chakra, helt ligesom sten kan være med til at dæmpe indre uro og andet, hvis du vel og mærke er åben for modtagelse af energier. Krystaller til meditation er noget som de fleste kender til, og de fleste vil fortælle om positive virkninger.

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie

Stress og angst lindring med æterisk olie? Føler du dig ofte overvældet, anspændt eller bekymret? Du er ikke alene. Stress og angst er almindelige lidelser, der påvirker millioner af mennesker verden over
Læs mere
Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancerer dine chakraer for at styrke dig selv

Balancer dine chakraer og tag kontrol over dit liv. Har du nogensinde følt dig uoplagt, udbrændt eller ude af balance? Måske er svaret at finde i dine chakraer.
Læs mere
Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal

Hvorfor sort turmalin krystal er en must-have krystal? Her kan du få et par ideer til turmalinens potentiale og opdage, hvordan stenen måske kan forvandle din hverdag til en oase af positivitet og indre ro.
Læs mere