icon
Hvordan bruger du krystaller?

Hvordan bruger du krystaller?

Hvordan bruger du krystaller og sten?

Krystaller kan bruges på mange forskellige måder. Krystaller og sten kan bruges som pynt, men også populære som et smykke. Krystaller er ofte brugt til healing alene eller hos healer.

Du kan også vælge at gå med en sten i lommen, under hovedpuden eller i diverse olier. Krystalsten sammen med olie kræver dog, at du har en basisolie hvor stenen skal ligge i omkring 24 timer.

Hvordan du kan bruge krystaller?

Du kan bruge krystaller på mange forskellige måder i hverdagen, hvor det selvfølgelig gælder om, at du får energien fra sten bedst muligt, hvad end det er som healing, meditation eller alene i hverdagen.

Smykker med krystaller kan være den oplagte måde at bruge stenen. Her gælder det dog om, at stenen er renset bedst muligt. En ring, armbånd, øreringe eller en halskæde med f.eks. en ametyst eller andet, kan både være smukt og hjælpe dig.

Du kan også have stenen tæt på kroppen som en lommesten eller bære stenen i hånden. Helt ligesom du kan sove med stenen under hovedpuden eller ved natbordet.

Krystal i en basis eller æterisk olie er også en mulighed. Det giver både energien fra stenen og oliens gavnlige egenskaber for huden.

Krystaller er også blevet mere populært som krystal drikkessens. Det er dog en noget mere vidtgående løsning, hvor krystallerne skal ligge i et glas vand f.eks. natten over.

købe billige krystaller i forskellige typer

Se udvalg: Vores lommesten

 

Har krystaller en virkning?

Der er ingen videnskabelig beviser på, at krystaller hjælper dig psykisk eller fysisk. Hvis du ikke tror på gavnlige virkninger, så vil det ikke ske.

Mange mener at krystaller og sten gavner fysiske skavanker som mavesmerter, hovedpine og meget andet. Men i forhold til fysiske problemer så skal du altid henvende dig hos lægevidenskaben frem for at overlade helbredsproblemer til spirituelle løsninger.

Krystaller giver dog gavnlige virkninger for mange mennesker. Hvor det at have sten stående fremme i stuen, ikke vil være så gavnligt som at have stenen tæt på kroppen.

Sten bruges til meditation og afbalanceringen af chakra, helt ligesom sten kan være med til at dæmpe indre uro og andet, hvis du vel og mærke er åben for modtagelse af energier. Krystaller til meditation er noget som de fleste kender til, og de fleste vil fortælle om positive virkninger.

Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere