hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Hvad er healing? Hvis du har f.eks. depression eller fysisk ondt, vil det altid være en god idé først og fremmest at søge professionel medicinsk hjælp som læge, psykolog alle andet professionel bistand. Men også healing kan hjælpe med en healer til psyken som supplement eller alternativ.

Hvis du vil vide mere om hvad healing er og hvordan healing fungerer, får du her her svar på dine spørgsmål. På den måde kan du få en afklaring på, om det kan hjælpe dig videre med dit liv.

Se også: Healing med krystaller og sten?

Hvad er healing?

hvordan bruger du healing

Overordnet set, er healing at hjælpe andre med deres problemer.

En spirituel healing behandlingsform er baseret på teorien om, at energier strømmer igennem din krop via bestemte baner. Du kan udføre healing selv, hvor f.eks. chakra healing er populært. Du kan også vælge at bruge en healer.

En healer er en person, der hjælper dig med fysiske eller psykiske problemer. En healer vil hjælpe med at genskabe balance i dit energisystem, hvilket sker ved at forløse årsager til ubalance i krop og sind.

Hvordan fungerer healing? 

Healing fungerer ved at overføre energi ind i din krop. Det kan gøres på mange forskellige måder, afhængig af hvilken healer du besøger, og hvad du fejler. Healing kan blandt andet gøres med hænderne, krystaller eller naturmedicin.

Healing med f.eks. krystaller foregår ofte ved, at du ligger på en briks. Her vil mange healere spille sagte musik, mens du bliver healet.

Teorien er, at sygdomme er opstået på grund af en ubalance. Derfor gælder det om at få balance i energien endnu en gang. Det kan både være på det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan.

Ifølge teorien tilføres der ny energi til dine celler, chakraer, meridianbaner og aura. Denne energi vil rekonstruere, genopbygge og genskabe cellernes evne til at kommunikere med hinanden. Allerede under sessionen vil du kunne mærke en forskel i din krop og i din energi.

Se også: Hvad er chakra?

Healing med hænder 

Hvordan har man det efter healing?

Der findes mange forskellige former for healing, afhængig af hvilken behandler du besøger. Healing ved brug af hænder er en af den mest populære behandlingsformer.

Her vil en behandler overføre sin egen energi til din krop via sine hænder. Behandlingen kan foregå ved, at healeren har brug for at røre ved din hud, så energien hurtigst muligt bliver spredt rundt i dig.

Anden behandlingsform med hænder kan være helt uden at healeren behøver at røre dig. Her vil behandleren bare holde sine hænder lidt over din krop, så du vil få energi uden at blive rørt.

Healeren vælger at bruger sine hænder flere forskellige steder på din krop, afhængig af hvad du skal have healet. Der findes forskellige steder på kroppen, som har nemmere ved at få tilført energi end andre steder.

Det kan være, at det kun er din ryg, dit hoved eller din hånd, som healeren har brug for at overføre energi til. Det kan også være, at du har behov for energi flere forskellige steder på kroppen.

Healing med krystaller og sten

Healing med hænder er ikke den eneste alternative behandlingsform. Du kan også blive healet med sten og krystaller. De forskellige krystaller kan overføre energi til dig, som kan hjælpe på mange forskellige områder på både kroppen og sindet.

er der energier i krystaller?

Se udvalg: Krystaller med mængderabat

 

Der findes stort set lige så mange forskellige sten og krystaller, som der findes forskellige sygdomme og følelser. Vi fører dog et stort udvalg af forskellige sten, hvor du ved køb af flere kan opnå rabat på købet.

Hvis du søger inspiration eller hjælp i hverdagen, kan du vælge at bære en krystal med respektiv energi. Hvis du ønsker hurtigere energi optag, kan du vælge at bruge en healer, så du allerede vil få det bedre efter en enkelt session.

Healing bivirkninger

Især hvis du er særlig sensitiv, kan du opleve bivirkninger/eftervirkninger i nogle timer eller måske endda dage efter en healing behandling. Her kan oplevelser eller symptomer dukke op til overfladen, hvor du kan opleve ømhed, træthed og andet.

Hvor lang tid tager en healing?

En healing session er ofte omkring 1 times tid. Hvor der ofte kan bruges 30 min. længere, hvis der skal arbejdes i dybden.

Fjernhealing tager ofte imellem 30 – 60 minutter pr. session.

Former for healing behandling

Der findes forskellige behandlingsformer. Her er populære former disse:

  • Aurahealing: Aurahealing udspringer fra teorien om, at alting er omgivet af et energifelt. Hos os mennesker har vi fire lag som aura. Disse lag repræsenterer dine tanker, følelser, det åndelige aspekt og din livsenergi. Her vil healingen ofte foregå ved at healeren bevæger sine hænder rundt om kroppen og finder blokering og ubalancerne i de forskellige aura lag.
  • Chakrahealing: Alle mennesker har syv primære chakraer der repræsenterer dine følelser, bevidsthed, psysiske og fysiske egenskaber. Chakra healingen vil genoprette og fjerne blokeringer der forhindrer dine chakraer at bevæge sit frit ved blokeringer.
  • Reiki-healing: Reiki healing foregår med hænder, hvor en healer vil kanaliserer energi over til dig.
  • Fjernhealing: Fjernhealing er som navnet siger, healing næsten via clairvoyance hvor healeren ser eller fornemmer dine ubalancer. Fjernhealing bruges bredt til chakra rensning, lindre hovedpine, afbalancering, rygsmerter og mange andre problemer.
Skab en positiv atmosfære med æteriske olier

Skab en positiv atmosfære med æteriske olier

Her kan du få inspiration til æteriske oliers historie, afdækker deres unikke egenskaber og konkrete tips til, hvordan du kan integrere disse duftende vidundere i dit eget liv. Uanset om du er nybegynder eller erfaren entusiast, kan du blive inspireret til at skabe en positiv atmosfære og forvandle dit hjem til et sanseligt fristed.
Læs mere
Stjernetegn krystaller: Find din perfekte match og slip dit potentiale løst

Stjernetegn krystaller: Find din perfekte match og slip dit potentiale løst

Denne guide er din nøgle til at låse op for stjernetegn krystallernes hemmeligheder. Du får svar på, hvordan de kraftfulde sten kan forstærke dine unikke kvaliteter og hjælpe med at navigere livets udfordringer. 
Læs mere
Røgelse til afslapning og mindfulness

Røgelse til afslapning og mindfulness

Røgelse til afslapning og mindfulness: Dyk ned i duftenes verden og find ro. Lær om forskellige røgelsetyper, deres virkning og hvordan de kan forbedre dit velvære gennem afslapning, søvn og meditation
Læs mere