icon
Hvordan virker krystaller?

Hvordan virker krystaller?

Har du overvejet at finde styrke og råd med krystaller? Det kræver selvfølgelig, at du ved hvad krystaller er. Og ikke mindst; hvordan virker krystaller for dig?

Sten og krystaller er ikke bare flotte, men kan også give dig healende gevinster. Det kræver, at du finder de rigtige krystaller i forhold til det du vil bearbejde, og så at du har troen på det.

Hvad og hvordan dannes krystaller?

Hvordan dannes krystaller? Krystaller og healende sten kommer naturligt fra naturens side. Du kan skabe krystaller ud fra stort set alle typer væsker, hvor ændringer i temperatur og tryk er med til at danne krystallen til det faste stof som vi kender fra de smukke sten.

Du finder mange forskellige typer krystaller. Disse er alle blevet dannet af enten det samme eller vidt forskellige materiale, hvilket giver dig et ret bredt udvalg. Her er f.eks. rubiner og diamanter blandt de mest værdifulde sten. Du finder også populære sten med healende energi som Ametyst, rosakvarts og mange andre sten der er dannet på kvarts.

Hvad bruger du krystaller til?

Krystaller kan bruges til at pynte. Her er udvalget af flotte smykker med krystal sten lige så stort som udvalget af krystaller. Disse giver dig utrolig flotte smykker, men krystaller og sten kan også have en healende egenskab. Hver sten kan have sin helt egen betydning og virkning som spirituelle behandlere bruger energien til at heale med(Se sten betydning).

Om en krystal er healende eller ej, er et spørgsmål om tro. For der findes ingen eksakt videnskab der kan dokumenterer at en healende sten f.eks. kan heale dit humør. Når det så er sagt, findes der heller ikke dokumenteret forskning der påviser at Zoneterapi rent faktisk giver den effekt, som de fleste af os antager eller oplever (Det er sagt som en sammenligning og ikke at forklejne zoneterapi).

Hvordan virker krystaller?

Healende sten bruger energi. Som sagt, er det ikke videnskabeligt bevist; men selv Einstein mente at en fast masse indeholder energi til den gode gavn for blandt andet os mennesker. Denne energi bruges indenfor den alternative behandling til at rense og heale ved at bruge krystaller på bestemte punkter af kroppen.

Dit legeme består af fine svingninger helt ligesom stenene. Når du får behandling af stenen på et bestemt sted af kroppen hvor den pågældende type sten kan virke, vil stenens svingninger påvirke din krops svingninger og genoprette balancen mere eller mindre.

En behandling med healende sted vil overføre energien fra sten til kroppen og derved give dig en spirituel healing både fysisk og følelsesmæssigt.

kvinde får healing med krystaller

Healing med krystaller?

Krystalhealing er en gammel holistisk praksis, der har været brugt i århundreder til at fremme fysisk og følelsesmæssigt velvære.
Læs mere
chakra afbalancering med krystaller

Chakra afbalancering med krystaller

Energier er findes inde i alle vores kroppe, og kan påvirke vores hverdag på forskellige måder. Krystaller er ikke kun flotte sten
Læs mere
Populære æteriske olier til en bedre søvn

Populære æteriske olier til en bedre søvn

Har du problemer med at sove om natten og søger en naturlig og effektiv måde at få bedre søvn og slappe mere af på? Brug disse populære æteriske olier til bedre søvn
Læs mere