icon
hvordan med krystaller og stjernetegn

Krystaller og stjernetegn?

For mange er både stjernetegn og krystaller noget new-age og hippie hokus pokus. Det er også grunden til, at det ikke er så populært i vores samfund, som det måske bør være.

I mange befolkningsgrupper og i rigtig mange år, har både krystaller og stjernetegn haft en healende og energisk effekt. Derfor har medicinmænd og guruer, som har brugt disse ting, nemlig også været blandt de mest indflydelsesrige og hellige i befolkningsgrupperne. I vores samfund er disse ting ikke på lige fod med almindelige læger og medicinen logisk nok, men det er faktisk begyndt at blive mere og mere populært.

Her kan du få det korte overblik om både krystaller og stjernetegn og deres effekt både med og uden hinanden.

Hvad er krystaller?

køb krystaller der passer til stjernetegn

Krystaller har eksisteret i meget længere tid end mennesket. De har eksisteret i omtrent lige så lang tid som selve jorden har eksisteret, da de er en del af jorden. En krystal er kort fortalt en flydende masse, der er blevet udsat for et ekstremt tryk eller et skift i temperaturen, hvor efter det er begyndt at krystallisere.

Du kan finde krystaller, som har været mange tusinde år undervejs og er blevet meget store. Men du kan også finde krystaller, der er blevet dannet på et splitsekund og næsten ikke kan ses med det blotte øje. Det der kendetegner krystaller er deres flotte indre, der deler sig i utroligt mange flotte og hypnotiserende dimensioner.

Du kender sikkert til en masse forskellige former for krystaller her iblandt diamanter og rubiner. Disse yderst værdifulde krystaller har været mange år undervejs, er meget sjældne og har været udsat for et stort pres. Hvad de færreste tænker på er, at krystaller også kan findes ved at kigge på frosten og på saltet i køkkenet. Dette er helt almindelige former for krystaller, som de fleste kan se til hverdag.

Hvordan kan man heale med krystaller?

Healing med krystaller og sten? Nogen lidt anderledes former for krystaller er de lidt billigere, som stadig er utroligt flotte at kigge på. Disse krystaller mener mange har en healende energi. Ifølge Einsteins relativitetsteori er der energi i alt, der også har en masse. Det har krystaller blandt andet.

Mange behandlere kan behandle både dine fysiske og psykiske sygdomme og endda også de følelser, der kan være generende i hverdagen. Her vil behandleren tage en passende krystal og overføre energien fra healerstaven eller krystallen til din krop, så din krop nemmere kan heale sig selv. Der findes utroligt mange forskellige former for krystaller og sten, som kan heale på hver deres måde. Nogle af disse lommesten kan du hurtigt købe og have på dig i løbet af dagen, så du kan mærke stenens healende kræfter.

Hvad er stjernetegn?

Stjernetegn er navngivet gennem nogle stjernebilleder, der i antikkens Grækenland lå inden for de respektive pladser i Zodiac. Disse stjernetegn anvendes oftest, når der skal lægges et horoskop hos en person - Læs mere om de 12 stjernetegn på Horoskopnettet her.

Gennem horoskopet kan du finde ud af, hvordan du bedst skal tackle dagen, dine følelser, kærligheden og arbejdet. På den måde finder mange mennesker hjælp til at komme gennem dagen ved at følge sit horoskop.

Hvert enkelt stjernetegn passer sammen med nogle datoer, planeter, elementer og meget andet. Ved at kende din fødselsdato kan du hurtigt finde frem til, hvilket stjernetegn du tilhører. Har du eksempelvis fødselsdag mellem D. 21 marts og D. 19 april, vil du have vædderen som stjernetegn. Er du derimod født mellem D. 23 juli og D. 22 august, vil du have løven som et stjernetegn. Disse forskellige stjernetegn kan også ofte fortælle dig om, hvilken personlighed du har, og hvilken personlighed du bedst passer sammen med.

Se også: Hvad er healing og hvordan fungerer det?

Hvordan kan krystaller og stjernetegn forbindes?

Både krystaller og stjernetegn følges ofte ad, når du gerne vil have udviklet dig selv og dit sind yderligere. På nogle områder inden for healing, kan disse to også kobles sammen. Krystaller er nemlig kendt for at have en stor mængde energi i sig, som kan føres videre over til dig. Denne energi vil kunne heale dig både følelsesmæssigt, fysisk og på det spirituelle plan.

Stjernetegn er ikke kun designet til at kunne give dig råd til at komme gennem din hverdag. Stjernetegn kan også hjælpe dig med selvudvikling, så du kan få et bedre liv med bedre tanker og langt mere positive følelser. På den måde kan du også kombinere både krystaller og stjernetegn, hvis du vil komme hurtigere i mål.

kvinde får healing med krystaller

Healing med krystaller?

Krystalhealing er en gammel holistisk praksis, der har været brugt i århundreder til at fremme fysisk og følelsesmæssigt velvære.
Læs mere
chakra afbalancering med krystaller

Chakra afbalancering med krystaller

Energier er findes inde i alle vores kroppe, og kan påvirke vores hverdag på forskellige måder. Krystaller er ikke kun flotte sten
Læs mere
Populære æteriske olier til en bedre søvn

Populære æteriske olier til en bedre søvn

Har du problemer med at sove om natten og søger en naturlig og effektiv måde at få bedre søvn og slappe mere af på? Brug disse populære æteriske olier til bedre søvn
Læs mere