køb Joie de Vivre Tarot

Joie de Vivre Tarot

Paulina Cassidy giver dig en introduktion til Joie de Vivre der betyder ”glæden ved at leve”.

Joie de Vivre på fransk bruges til at komme ind til din barnlige glæde, der med den store og glade energi kan inspirerer og stimulerer glæden i livet.

Paulina Cassidy er kendt tarotkunster og skaberen af Paulina Tarot og Spiritsong Tarot. Hun har også skabt disse kort med både den store og lille arcana med figurer der kan skabe glæde.

I Joie de Vivre verdenen er der kærlighed i alle sanselige væsner, der kan frembringe svar fra dit indre sind, sjæl og hjerte.

Hvad og hvorfor med Joi de Vivre tarotkort?

Kortene er gode at lægge og flotte at kigge på med nye charmerende figurer i både den stor og lille arkana. Et tarotkort sæt med indsigt som kan være velegnet til dig der vil kaste dig ud i tarot.

Væsnerne i Joie de Vivre ønsker det bedste for dig der vil tage en rejse gennem livet, hvor du kan forbinde dig til dit indre. Kortene er flot lavet og hver kort kunne teoretisk stå for sig selv. Hvilket også er grunden til at sættet er kåret i top 10 kategorier indenfor tarotsæt.

  • Forfatter: Paulina Cassidy
  • Antal kort: 78
  • Tekst: Engelsk
  • Mål: 120 x 70 cm

Paulina Cassidy?

Paulina Cassidy har lavet sættet. Og er samtidig grundlæggeren bag Paulina og Joie de Vivre tarot. Udover at skabe det kærlige tarot og spirituelle i sin egen stil, laver hun også musik der kan downlades.

køb Rider Waite Tarotkort standard

Rider Waite Tarotkort standard

Rider Waite Tarotkort standard er det populære sæt kort, som du bør starte ud med som ny. Det er et af de mest populære sæt tarotkort i den vestlige verden, hvor Rider-Waite sættet første gang blev produceret i 1909.
Læs mere
køb Joie de Vivre Tarot

Joie de Vivre Tarot

Paulina Cassidy giver dig en introduktion til Joie de Vivre der betyder ”glæden ved at leve”. Joie de Vivre på fransk bruges til at komme ind til din barnlige glæde, der med den store og glade energi kan inspirerer og stimulerer glæden i livet.

Læs mere
Ærkeengle Power Tarotkort af Doreen Virtue – Danske tarotkort

Ærkeengle Power Tarotkort af Doreen Virtue – Danske tarotkort

Ærkeengle Power tarotkort fra Doreen Virtue og Radleigh Valentine, hvor især Doreen Virtue er kendt for en lang række bøger om engle men også orakel kort og generel spiritualitet.
Læs mere