icon
køb Joie de Vivre Tarot

Joie de Vivre Tarot

Paulina Cassidy giver dig en introduktion til Joie de Vivre der betyder ”glæden ved at leve”.

Joie de Vivre på fransk bruges til at komme ind til din barnlige glæde, der med den store og glade energi kan inspirerer og stimulerer glæden i livet.

Paulina Cassidy er kendt tarotkunster og skaberen af Paulina Tarot og Spiritsong Tarot. Hun har også skabt disse kort med både den store og lille arcana med figurer der kan skabe glæde.

I Joie de Vivre verdenen er der kærlighed i alle sanselige væsner, der kan frembringe svar fra dit indre sind, sjæl og hjerte.

Hvad og hvorfor med Joi de Vivre tarotkort?

Kortene er gode at lægge og flotte at kigge på med nye charmerende figurer i både den stor og lille arkana. Et tarotkort sæt med indsigt som kan være velegnet til dig der vil kaste dig ud i tarot.

Væsnerne i Joie de Vivre ønsker det bedste for dig der vil tage en rejse gennem livet, hvor du kan forbinde dig til dit indre. Kortene er flot lavet og hver kort kunne teoretisk stå for sig selv. Hvilket også er grunden til at sættet er kåret i top 10 kategorier indenfor tarotsæt.

  • Forfatter: Paulina Cassidy
  • Antal kort: 78
  • Tekst: Engelsk
  • Mål: 120 x 70 cm

Paulina Cassidy?

Paulina Cassidy har lavet sættet. Og er samtidig grundlæggeren bag Paulina og Joie de Vivre tarot. Udover at skabe det kærlige tarot og spirituelle i sin egen stil, laver hun også musik der kan downlades.

kvinde får healing med krystaller

Healing med krystaller?

Krystalhealing er en gammel holistisk praksis, der har været brugt i århundreder til at fremme fysisk og følelsesmæssigt velvære.
Læs mere
chakra afbalancering med krystaller

Chakra afbalancering med krystaller

Energier er findes inde i alle vores kroppe, og kan påvirke vores hverdag på forskellige måder. Krystaller er ikke kun flotte sten
Læs mere
Populære æteriske olier til en bedre søvn

Populære æteriske olier til en bedre søvn

Har du problemer med at sove om natten og søger en naturlig og effektiv måde at få bedre søvn og slappe mere af på? Brug disse populære æteriske olier til bedre søvn
Læs mere