icon
køb lysestager med krystal sten

Lysestager / Fyrfadsstager

Ønsker du det flotte lys samtidig med energien fra healing sten? Her kan du med fordel overveje af de mange forskellige lysestager med krystaller og sten.

Vi har fundet de populære bjergkrystal, ametyst og andre modeller indenfor lyse- og fyrfadsstager, som både kan hjælpe, pynte og give hygge.

Rosakvarts fyrfadsstage

Rosakvarts har kærlighed og tryghed som betydning / nøgleord. Det er den mest populære sten til mange formål, hvor du også finder healerstave i rosakvarts og andet. Rosakvarts fyrfadsstager kommer i et råt og charmerede stenlook der kan pynte på bord, reol, hylde og andet i hjemmet. Helt ligesom du kan bruge stenens energi til opnå en blød, beroligende og bekræftende energi.

Opnå søde drømme og tryg søvn med sten. Helt ligesom du kan få energi til at hele stress og spændinger.

Kærlighed

Tryghed

Selenit fyrfadsstage

Hvis du ønsker energi fra selenit, hvorfor så ikke den rå og elegante fyrfadsstage i let kantede form.


Selenit fyrfadsstage der kan pynte og give energi til at opnå klarhed om tanker og livet. Udvide din horisont og gøre dig mere beslutsom/handlekraftig om livets små problemstillinger.


Stenen er god mod spændinger i nakke og hoved og kan hjælpe dig til at slappe af mentalt og fysisk.

Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress

Ideer til hvordan du kan bruge krystal kugler mod stress, ved at krystaller hjælper med at slappe af og frigøre negative følelser, så du bedre kan håndtere stress i dit liv.
Læs mere
find de bedste æteriske olier mod angst

Bedste æteriske olier mod angst

Find svar på de bedste æteriske olier mod angst og oliernes virkninger på kroppen, så du forstår hvordan du sikkert kan bruge æterisk olie i dit daglige liv.
Læs mere
find krystaller der kan ændre dit held

6 Krystaller der kan ændre dit held

Her får du et par ideer til krystaller der kan ændre dit held. Krystaller der giver held og lykke ved hjælpe at bringe positive forandringer ind i dit liv.
Læs mere