køb lysestager med krystal sten

Lysestager / Fyrfadsstager

Ønsker du det flotte lys samtidig med energien fra healing sten? Her kan du med fordel overveje af de mange forskellige lysestager med krystaller og sten.

Vi har fundet de populære bjergkrystal, ametyst og andre modeller indenfor lyse- og fyrfadsstager, som både kan hjælpe, pynte og give hygge.

Rosakvarts fyrfadsstage

Rosakvarts har kærlighed og tryghed som betydning / nøgleord. Det er den mest populære sten til mange formål, hvor du også finder healerstave i rosakvarts og andet. Rosakvarts fyrfadsstager kommer i et råt og charmerede stenlook der kan pynte på bord, reol, hylde og andet i hjemmet. Helt ligesom du kan bruge stenens energi til opnå en blød, beroligende og bekræftende energi.

Opnå søde drømme og tryg søvn med sten. Helt ligesom du kan få energi til at hele stress og spændinger.

Kærlighed

Tryghed

Selenit fyrfadsstage

Hvis du ønsker energi fra selenit, hvorfor så ikke den rå og elegante fyrfadsstage i let kantede form.


Selenit fyrfadsstage der kan pynte og give energi til at opnå klarhed om tanker og livet. Udvide din horisont og gøre dig mere beslutsom/handlekraftig om livets små problemstillinger.


Stenen er god mod spændinger i nakke og hoved og kan hjælpe dig til at slappe af mentalt og fysisk.

Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere