icon
chakra afbalancering med krystaller

Chakra afbalancering med krystaller

Chakra afbalancering med krystaller?

Du har sikkert allerede hørt om energi og krystaller, men vidste du godt, at det er noget, der kan hjælpe dig med at få afbalanceret dit liv?

Energier er noget, der findes inde i alle vores kroppe, som kan påvirke vores hverdag på forskellige måder. Krystaller er ikke kun flotte sten. Mange mener, at der ligger en masse energi i krystallerne. Energi der kan påvirke kroppens energi på en positiv måde. Hvis du aldrig har hørt om noget af dette før, kan du læse mere om det her under.

Hvad er chakra?

brug healing til at afbalancere chakra

Hvad er chakra? Chakra er kort fortalt en grundlæggende idé om, at der er syv forskellige energipunkter i vores kroppe, som også kaldes chakraer.

Her tror mange, at disse energipunkter er forbundet med en masse nervebaner, der fører til vores rygrad og videre ud til nogle bestemte områder i kroppen og sindet. På den måde kan de bestemte chakraer påvirke både fysisk, psykisk og spirituelt, hvis man ikke har sin energi i balance.

Der menes at være hele syv forskellige chakraer, som har hver især deres eget navn, farve(chakra farver), lyde og meget andet. Nogle mener, at hvert chakra også har deres eget udseende, selvom de ikke kan ses med det blotte øje. Her mener mange, at de ligner små lotusblomster med forskellige antal kronblade. De afspejler, hvor mange nerver, der går ind i hvert chakra fra resten af kroppen. I akupunkturens verden kaldes disse nerver også for meridianer, som også menes at indeholde en masse energi, som eventuelt kan heales.

Her kan du se alle de syv forskellige chakraer, deres navn, farve, hvor de findes og meget andet.

  • Nr. 1 – Rod: har farven rød, findes nederst på rygsøjlen og giver blandt andet jordforbindelse og tillid. Den passer desuden til krystaller som blandt andet agat, rubin og tigerøje.
  • Nr. 2 – Hara: har farven orange, findes tæt ved kønsdelene, forbundet med de seksuelle organer, giver blandt andet frugtbarhed og stimulerer seksualiteten. Den passer desuden til krystaller som blandt andet citrin og månesten.
  • Nr. 3 – Solar Plexus: har farven gul, findes i maven, er forbundet med blandt andet organer, giver indre styrke og kan gøre drømme til virkelighed. Den passer desuden til krystaller som blandt andet citrin og rav.
  • Nr. 4 – Hjerte: har farven grøn, findes ved brystet, forbindes med hjertet, giver medfølelse, empati og forbindelse med den åndelige verden. Den passer desuden til krystaller som blandt andet smaragd og rosenkvarts.
  • Nr. 5 – Hals: har farven blå, findes i halsen, forbindes med hals og arme, forbundet med tale, forbedrer clairvoyance. Den passer desuden til krystaller som blandt andet akvamarin og turkis.
  • Nr. 6 – Pande: har farven mørkeblå, findes øverst på hovedet, forbindelse til intuition og klarsyn. Den passer desuden til krystaller som blandt andet ametyst og månesten.
  • Nr. 7 – Krone: har farven lille, findes på toppen af hovedet, tilknyttet til hjernen og nerver, giver rene tanker og dybere forståelse. Den passer desuden til krystaller som blandt andet perle og bjergkrystal.

Hvad er krystaller?

brug krystaller til healing

De krystaller som blandt andet brudes til healing minder meget om hinanden. Forskellen kan ligge i farverne og formene. Disse krystaller er dannet over længere tid, hvor de har været udsat for et kraftigt pres.

Nogle krystaller udspringer fra kvarts, som konstant danner nye krystaller med hver deres individuelle udseende. Du kan også finde krystaller, som er blevet dannet fra væske og er blevet udsat for et temperaturskift. Her kan du se eksempler som blandt andet snefnug og frost på ruden. Her vil du også tydeligt kunne se de flotte forskellige strukturer. Selv i dit hjem kan du til hverdag finde spiselige krystaller i form af blandt andet sukker og køkkensalt.

Se ogsåHvad gør chakra smykker for dig og hvordan?

Hvordan foregår chakra afbalancering med krystaller?

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan prøve at afbalancere dine energier på.

Hvis du tror på blandt andet chakraerne, kan du undersøge nærmere om, hvordan du kan få styr på dine energier gennem disse. Det kan blandt andet gøres ved hjælp af en alternativ behandler, der vil hjælpe dig med blandt andet at få styr på, hvilke chakraer der er påvirket og heale dem.

Du kan også prøve at påvirke dine chakraer ved hjælp af krystaller. Her kan du vælge at bruge en eller flere krystaller i et smykke, hvor de vil påvirke dine chakraer over længere tid. Du kan også vælge at lægge krystallerne på de påvirkede chakraer, hvor de vil virke langt bedre. Det er den bedste metode, hvis dine chakraer har brug for at få fornyet energien hurtigst muligt.

Hvad er krystaller

Hvad er krystaller?

Læs mere om hvordan krystaller dannes, hvilke former for krystaller der findes, hvad du bruger krystaller til og lidt om de healende krystaller og sten.
Læs mere
hvad er healing med krystaller?

Hvad er healing?

Find ud af hvad healing egentlig er, og hvordan det fungerer. På den måde kan du måske få en afklaring på, om det er noget for dig
Læs mere
Chakra farver – de syv chakraer

Chakra farver – de syv chakraer

Få adgang til energi ved at kende til de syv forskellige chakraer. Gennem disse chakraer kan du heale kroppens energier på mange forskellige måder
Læs mere