icon
kvinde får healing med krystaller

Healing med krystaller og sten?

Hvis du har ondt i sjælen, går du måske til psykolog, psykiater eller lignende for at få gjort noget ved problemet. Hvis du har fysisk ondt nogle steder i kroppen, plejer du sikkert at gå til en læge, fysioterapeut m.m.

Selvom akupunktur i mange år er blevet anbefalet af diverse læger, er det ikke blevet helt godkendt af samfundet endnu, hvilket får nogen til at se det som en form for hokus pokus. Hvilket især gør sig gældende, når det drejer sig om healing med krystaller og sten.

Healing med krystaller har et negativ ry da det også drejer sig om tro, så har det dog hjulpet utroligt mange mennesker både psykisk og fysisk; Igen, ud fra personers oplevelser og ikke forskningsbaseret evidens.

Hvor stammer det fra?

hvordan healer du med krystaller

Healing med krystaller og sten har eksisteret i langt flere år, end den form for healing almindelige læger bruger.

Inden samfundet formede sig, som vi kender det i dag, levede vi i diverse forskellige stammer. Det ser man endda stadig i nogle lande, hvor disse stammer ikke interagerer så meget med det moderne vestlige samfund.

Disse samfund havde både dengang og i dag medicinmænd, som healer stammens befolkning. Ofte blev det endda også gjort ved hjælp af både krystaller og sten.

Hvordan kan sten og krystaller heale?

brug ametyst til healing

Hvad er healing og hvordan fungerer det?

Der er rigtig mange forskellige meninger om, hvordan krystaller og sten kan heale en krop. Nogle mener, at de kun kan heale på det psykiske niveau, som på den måde kan påvirke det fysiske.

Andre mener derimod, at krystaller og sten kan heale selv de mest komplicerede fysiske sygdomme. Hvis du tager til en professionel healer, vil du opleve nogle forskellige måder, personen vil bruge stenene og krystallerne på.

Ofte bruges der nogle bestemte sten, som afhænger af, hvad du fejler. Disse sten lægges på nogle forskellige steder på din krop, som passer til de forskellige energipunkter, som også kaldes chakraer(hvad er chakra?). På den måde vil energien fra stenen komme ned i din krop og heale den.

Nogle gange kan det gøres over en enkelt omgang, mens andre sygdomme og lignende kræver flere sessioner af healing med sten og krystaller, før der kan mærkes en forskel.

Hvad er forskellen på de forskellige krystaller og sten?

Der findes utroligt mange forskellige former for krystaller og sten, der kan heale på hver deres måde. Men da der findes langt flere fysiske og psykiske sygdomme, kan det være nødvendigt at kombinere flere af disse krystaller og sten, for at de skal kunne hjælpe på det beskadiget område. Nogle af de mest populære sten er blandt andet en akvamarin, ametyst, diamant, månesten, rubin og smaragd.

Hver krystal og sten hjælper på bestemte områder, som skal heales enten fysisk eller psykisk. Disse sten lægges på nogle bestemte steder på kroppen, som er beskadiget eller som kan hjælpe på et beskadiget område.

Hvor du kan blive healet

Mange afprøver healing med krystaller og sten hjemmefra, som på mange punkter kan hjælpe utroligt meget. Men nogle beskadiget områder kan være så slemme, at det kræver en professionel healer. Hvis det blot er nogle blive følelser som blandt andet inspiration, nerver, forandringer eller lignende, kan du ofte godt selv gøre noget ved det hjemme fra. Hvis disse følelser eller andre følelser derimod bliver så stærke og voldsomme, at de påvirker dit liv, kan det i højere grad hjælpe at tage til en professionel healer.

Du kan nemt og hurtigt finde en masse forskellige krystaller og sten på nettet, som kan bestilles hjem. Her kan du også hurtigt finde en masse professionelle healere, som kan besøges i hele landet.

Se også: Krystaller og stjernetegn?

Hvad der kan heales

Hver enkelt sten og krystal kan heale på hver deres måde. Derfor er det vigtigt, at du bruger den helt rigtige sten.

Her kan du se et par eksempler på nogle forskellige krystaller, og hvilket område der kan afhjælpes: En akvamarin kan blandt andet hjælpe følelsesmæssigt med kriser, inspiration, nerver, forandringer og lignende.

Fysisk kan den hjælpe mod blandt andet akne og allergier. Psykisk kan den blandt andet hjælpe med dit selvværd. En ametyst kan blandt andet følelsesmæssigt hjælpe med sorg, fysisk mod hovedpine og psykisk med drømme.

En diamant kan blandt andet følelsesmæssigt hjælpe med angst, fysisk mod influenza og psykisk med klarhed. En månesten kan blandt andet hjælpe følelsesmæssigt med raseri, fysisk mod fødsel og psykisk med balancen. Sidst men ikke mindst kan en smaragd blandt andet hjælpe følelsesmæssigt med skyldfølelse, fysisk mod kræft og psykisk med karma.

Dette er blot nogle enkelte følelsesmæssige, fysiske og psykiske områder, som nogle få krystaller kan hjælpe på. Nogle healere mener, at alle former for sygdomme og følelser kan hjælpes ved hjælp af healing. Andre mener derimod, at det ikke er alle sygdomme, som kan hjælpes. Her kan healing kun hjælpe som smertestillende og en lille hjælp på det psykiske område.

Populære æteriske olier til en bedre søvn

Populære æteriske olier til en bedre søvn

Har du problemer med at sove om natten og søger en naturlig og effektiv måde at få bedre søvn og slappe mere af på? Brug disse populære æteriske olier til bedre søvn
Læs mere
Hvordan du bruger æterisk citronolie til bedre velvære

Hvordan du bruger æterisk citronolie til bedre velvære

Æterisk olie af citron er et kraftfuldt redskab til at skabe balance og harmoni i dit liv. Med sin lette, friske aroma kan citron hjælpe med...
Læs mere
Hvordan man mediterer som nybegynder?

Hvordan man mediterer for begyndere

Brug meditation til at få det bedre, komme i balance, få styr på stress, bedre humør og øget velvære i hverdagen
Læs mere